O nouă seară de vineri cu talent și audiență #unusiunu! Românii au talent revine luni seara!

O nouă seară de vineri cu talent și audiență #unusiunu! Românii au talent revine luni seara!

Talent din plin și momente neașteptate au putut vedea telespectatorii care și-au încheiat seara de vineri cu ochii pe PRO TV! De la 7 la 61 ani, concurenții s-au pregătit temeinic pentru a le demonstra juraților că pot profita de șansa de a se afla pe scena talentului. Printre aceștia s-a aflat și Nikolas, un tânâr de 18 ani din Târgoviște care a venit cu o propunere neașteptată: un shuffle dance. Lăudat de jurați, care au ținut să-i transmită că e pe drumul cel bun în carieră, dansul lui este acum și pe Tik Tok-ul emisiunii, unde curioșii sunt provocați să repete o parte dintre mișcările lui! 

Un moment ca un zbor, după cum l-a comparat Smiley, a fost cel al Irinei Ichim, o pensionară de 61 ani din Galați. După o viață dedicată aviației, concurenta și-a cântat bucuria și iubirea pentru zbor și a adus zâmbetul pe buzele tuturor celor care au urmărit-o. Andi Moisescu i-a oferit unul dintre cele mai frumoase complimente ale serii: ”Avioanele s-au oprit să asculte vocea dumnevoastră”. 

Emisiunea Românii au talent a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 14.1 puncte de rating și 35% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 9.6 puncte de rating și 23.6% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:27 – 23:07, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 11.7 puncte de audiență și 33.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 8.0 puncte de rating și 23.3% share.

Aproape 2.6 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 21:40, aproape 3.3 milioane de români se uitau la PRO TV.

3 sau 4 DA și calificarea în următoarea etapă au purtat numele următorilor concurenți: Laurențiu Bănicioiu, Corul Bărbătesc ”Craii Măgurii”, Tania Demian, Irina Ichim, Nikolas aka TheSofa, Simina Baciu, Alexandru Teodorescu, Polina Korniienko, Alin Adam și Gabriel Săndulescu, Andrii și Bogdan Kalashnyk și Emanuela Benciu.  

Cum spectacolul este la dublu: sezonul 11 continuă cu o nouă ediție de excepție, luni, de la 20:30. Nu ratați un nou golden buzz care va ridica emoția la rang de artă. În plus, românii talentați au un nou motiv de bucurie: au început înscrierile pentru sezonul 12 pe site-ul oficial al emisiunii.

Românii au talent - #unusiunu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni