• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • O nouă ediție „Românii au talent” încărcată de emoție și incredibil a fost lider absolut de audiență

O nouă ediție „Românii au talent” încărcată de emoție și incredibil a fost lider absolut de audiență

O nouă ediție „Românii au talent” încărcată de emoție și incredibil a fost lider absolut de audiență

A fost o nouă seară de neratat. Temerile au fost depășite și concurenții care au urcat pe scenă au demonstrat cât de mult au muncit pentru visul lor, acela de a străluci în fața telespectatorilor. Jurații s-au bucurat de prestațiile lor și i-au răsplătit prin calificarea în următoarea etapă, iar prezentatorii le-au fost aproape la fiecare pas. S-a încheiat cea de-a treia ediție Românii au talent din acest sezon #magic. 

”Am văzut un exemplu despre ce noi, oamenii mari, nu putem face. Cel mai spectaculos număr văzut de mine”, a spus Bobo după ce Olya și Valera, doi copii de 15, respectiv 10 ani, au încheiat o prestație ce va fi greu de uitat. Cu grație și curaj, ei au dominat aerul, au zburat printr-o poveste spusă cu multă trudă și pasiune. ”Dacă s-ar face Romeo și Julieta în aer, așa ar trebui să arate”, a mai zis Dragoș Bucur, vizibil emoționat de ceea ce au reușit să demonstreze cei doi. Fără să stea prea mult pe gânduri, Andra a admis că ceea ce a văzut a purtat-o în starea perfectă pentru a apăsa golden buzz-ul, așa că jurata i-a trimis direct în semifinale. ”Butonul auriu poate să aducă atâta bucurie”, a spus ea după ce a văzut reacția de fericire a copiilor ce au reușit să lase în urmă toată durerea trăită pe meleagurile locale. 

Cea de-a treia ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:06. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14.7 puncte de rating și 45.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.8 puncte de audiență și 8.7% share. De-a lungul difuzării, peste 2.6 milioane de români au simțit emoțiile concurenților care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 22:01, aproape 3.3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Delia Pisău, Duo Vita, Școala Recea, Tom Dyer, Sânziana Iani și Mihai Adrian, Maya Ghera și Sebastian Dan, Dumitru Hermeneanu, Denis Bolborea, Katarina Sebestyenova, Kenichi Ebina, Rebeca Bană, Nicoleta Șerban și Aitor Frances Vitro.  

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Noi momente de senzație vor putea fi urmărite de către cei de acasă! Nu ratați #13magic, noul sezon Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni