• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Numarul cu care Cristian Gog a castigat "Romanii au talent", sub lupa. Cel mai bun iluzionist roman: "Bravo, Cristian Gog!"

Numarul cu care Cristian Gog a castigat "Romanii au talent", sub lupa. Cel mai bun iluzionist roman: "Bravo, Cristian Gog!"

Numarul cu care Cristian Gog a castigat "Romanii au talent", sub lupa. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Cel mai bun iluzionist roman: "Bravo, Cristian Gog!"</span>

Johannes, considerat de multi cel mai bun iluzionist roman, vorbeste despre controversatul numar care a iesit pe primul loc vineri seara la "Romanii au talent".

Johannes il descrie pe Cristian Gog ca pe un om sincer si foarte pasionat de arta mentalismului, un perfectionist, adica o persoana preocupata de cele mai mici detalii care de cele mai multe ori inseamna extraordinar de mult.

"Un mentalist trebuie sa fie un foarte bun orator si prin diferite gesturi, cuvinte si tonalitati ale vocii in momente cheie sa faca in asa fel incat liberul arbitru sa fie doar o iluzie, adica sa te faca sa crezi ca alegerile tale sunt libere, cand de fapt e vorba de manipulare psihologica. Cristian Gog a reusit sa capteze juriul si publicul in asa fel incat sa nu plictiseasca prin lungirea prezentarii sau sa faca momentul de neinteles prin scurtarea ilogica a trucului", explica Johannes.

Vezi numarul cu care a socat pe toata lumea in finala:

"Faptul ca a aparut in fata a milioane de telespectatori l-a facut pe Gog sa aleaga niste trucuri pe care le-as incadra la o dificultate medie si cu care a avut o siguranta in a le duce la bun sfarsit, sub presiunea psihologica a televiziunii. Sunt trucuri pe care le poti vedea la multi alti mentalisti celebri care au aparitii in centrele distractiei gen Monte Carlo sau Las Vegas", adauga el.

Cu atat mai mare a fost meritul lui Cristian Gog, cu cat acesta si-a pregatit numarul pe ultima suta de metri: "Nu pot inca sa ma gandesc, am incercat si mai devreme sa pot sa scot o fraza coerenta, consider ca oricum as incerca sa exprim starea mea de acum nu exista cuvinte care sa spuna. Nici nu aveam numarul pregatit, ieri l-am facut pentru prima data", a marturisit Cristian emotionat.

El este noul Nostradamus! Uite ce previziuni extraordinare a facut un pusti de 12 ani

"Einstein spunea odata ca de fapt totul este o iluzie si daca este sa discuti in cele mai mici detalii despre ceea ce noi numim realitate ajungi sa intelegi de ce unii spun ca de fapt realitatea e, paradoxal, o mare iluzie. Chiar si hipnoza explicata stiintific si demonstrata pentru toata lumea ajunge sa nu mai fie miracolul in care credeai", mai spune Johannes.

"Oricine poate face asa ceva? Iar raspunsul meu este ca nu. Nu oricine poate manipula mase intregi de persoane doar daca invata teorie. Cu siguranta nu! E nevoie de o mare pasiune, de foarte mare rabdare in a invata si a te antrena mereu cu mintea celor din jur, cu natura umana in asa fel incat sa detii cu adevarat puterea de a schimba alegerile sau deciziile unor persoane pe usa din dos a creierului, in asa fel incat ei sa nu aiba nici cel mai mic dubiu ca au fost infulentati in vreun fel", arata acesta.

"Gog a folosit mai mult decat un simplu truc invatat din carti sau alte lecturi. Mereu credem in viata ca inca nu suntem total pregatiti si asa vom fi mereu pentru ca intotdeauna mai avem ceva de invatat. Dar acum Gog a reusit sa impresioneze, dupa cum ziceam, cu mai mult decat o teorie seaca invatata pe internet sau in carti. Am vorbit cu el la telefon dupa finala si l-am felicitat si mi-a spus ca inca nu realizeaza ce i se intampla. Era foarte fericit. Bravo, Cristian Gog!", conchide Johannes.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni