• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Numarul care a inceput si nu se mai termina! Juriul a ramas cu gura cascata. Andi Moisescu: "Dupa emisiune o sa ma vedeti fara dinti"

Numarul care a inceput si nu se mai termina! Juriul a ramas cu gura cascata. Andi Moisescu: "Dupa emisiune o sa ma vedeti fara dinti"

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Numarul care a inceput si nu se mai termina! </span>Juriul a ramas cu gura cascata. Andi Moisescu: "Dupa emisiune o sa ma vedeti fara dinti"

Vezi integral si in exclusivitate emisiunea "Romanii au talent" pe Voyo.ro!

Serban Neculai, de 54 de ani, barbatul din galeria foto, s-a prezentat la preselectiile "Romanii au talent" cu un numar cat se poate de "neobisnuit". El a venit cu o teava pe care s-a apucat sa o invarta. Si a invartit-o. Si iar a invartit-o. Si a tot invartit-o...

Juriul a crezut ca in tot acest timp barbatul numara rotatiile. "Voi chiar aveti rabdare?", a vrut sa afle Mihai Petre. "Nu se cheama rabdare, suntem precauti", i-a raspuns Andi Moisescu.

Cand Andra nu a mai putut si a intrebat "Cat mai dureaza?", omul s-a oprit si a dezvaluit ca in tot acest timp el se ruga la Dumnezeu, spre marea dezamagire a lui Andi Moisescu care credea ca doreste sa stabileasca vreun record.

"Cate, cate?", a intrebat Andi. "N-am numarat", a fost raspunsul care a starnit un val de oftaturi in sala.

Vezi integral pe voyo.ro cea de-a doua editie Romanii au Talent!

Facebook.com/Romaniiautalent


Citeste si: Muzica de astupat urechile? Cele mai PROASTE cantece din anii 90. Pe primul loc este un HIT international - VIDEO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni