Numar record de clujeni la preselectiile “Romanii au talent”!

Numar record de clujeni la preselectiile “Romanii au talent”!

Inceputul caravanei “Romanii au talent” a fost unul spectaculos, iar acest ritm se mentine in continuare. De data aceasta a fost randul clujenilor sa arate ca nu duc lipsa de talente diverse. Sute de oameni atat din Cluj-Napoca, cat si din localitatile invecinate s-au prezentat miercuri, 8 octombrie, la preselectii si au demonstrat cat de creativi si originali pot fi, surprinzand de fiecare data juriul.

Cea de-a treia oprire a caravanei de preselectie a sezonului cu numarul cinci al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii a adunat laolalta persoane de toate varstele, de la 5 la 79 de ani, care au venit plini de entuziasm si dornici sa arate ca merita titlul de cel mai talentat roman. De la ansambluri folclorice de dans si cantec, la grupuri de majorete, de la gimnasti la sporturi extreme, parkour, free ride bikers, de la balerini la rapperi, dar si clovni, pictori, artisti beatbox, actori sau mesteri populari, toti au venit la Cluj-Napoca alaturi de sustinatori si cu ambitia de a ajunge in finala si sa devina urmatorul erou national. Toti acestia, dar si multi altii vor putea fi urmariti incepand cu primavara anului viitor, doar la PRO TV.

La Cluj-Napoca nu am dus lipsa nici de talente care au fost cunoscute deja de o tara intreaga, fosti concurenti care fie au venit sa isi sustina un favorit, fie au venit sa retraiasca momentele de emotie si bucurie simtite la “Romanii au talent” – concursul care le-a schimbat viata si care le-a marcat existenta intr-un mod pozitiv.

Unul dintre cei prezenti la preselectiile de pe 8 octombrie a fost Andreas Bu – pictorul cu mistria din sezonul cu numarul patru, care a declarat: “Experienta Romanii au talent a fost una extraordinara, datorita acestui concurs am ajuns din atelier pe scena si am avut ocazia sa simt ce inseamna sa fi aplaudat si apreciat de public. Parca cei care se uitau la mine in acel moment erau toti prietenii mei. Noilor concurenti le doresc succes, iar celor ce urmeaza sa se prezinte la preselectii sau celor care inca nu s-au hotarat sa participe, le dau doar un singur sfat: sa faca pasul inainte! Daca se feresc si nu fac acel pas, nu o sa afle niciodata ce ocazii li se pot deschide in viata. Degeaba ai talent daca nu il fructifici, daca nu il imparti cu altii, sa se poata bucura de ceea ce poti tu sa le oferi.“ 

Cristian Gog, castigatorul sezonului cu numarul doi al “Romanii au talent” a fost si el prezent la Cluj-Napoca pentru a-si sustine un apropiat, ocazie cu care s-a aratat incantat de noile talente si de diversitatea acestora.

Caravana “Romanii au talent” continua marti, 14 octombrie la Timisoara, la hotel Lido, incepand cu ora 10:00, fiind urmata de Craiova pe 20 octombrie la Teatrul National Marin Sorescu, Chisinau pe 29 octombrie la Hotel Codru si Iasi pe 4 noiembrie la Hotel Unirea. Toate auditiile vor avea loc la ora 10:00. 

Editia a cincea “Romanii au talent” invita participantii sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase.

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa participe la preselectiile “Romanii au talent” si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat, il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, si astfel poate deveni noul “Vanator de talente” si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro.

Romanii au talent – Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni