• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Noi momente de un 10 perfect pe scena Românii au talent. Andi Moisescu: ”Acum se descătușează emoția”

Noi momente de un 10 perfect pe scena Românii au talent. Andi Moisescu: ”Acum se descătușează emoția”

Noi momente de un 10 perfect pe scena Românii au talent. Andi Moisescu: ”Acum se descătușează emoția”

Vineri, 1 mai, de la 20:30, este o nouă șansă pentru cei mai talentați concurenți să strălucească pe scenă. Ca de fiecare dată, cei patru jurați se vor bucura la intensitate maximă de fiecare moment și vor oferi, cu sinceritate, laude și sfaturi. ”Mi-ai adus aminte de copilărie”, va spune Andra la finalul unui moment care o va convinge să urce pe scenă și să încerce și ea un exercițiu de hoola hoop! 

O fostă concurentă de la Vocea României, care a făcut parte din echipa lui Smiley, va intra în competiție alături de colegii ei de trupă, din Craiova. Andra o va recunoaște încă de la prima apariție, iar Mihai Petre se va bucura de alegerile ei muzicale. Dacă acesta va fi un nou început pentru ea, aflăm vineri seara. 

La doar 9 ani, o fetiță îi va surprinde pe jurați: cântă de la vârsta de 3 ani și jumătate și simte că muzica face parte din viața ei: ”mă ajută când sunt tristă, când mi-e frică”. Andi Moisescu, plăcut impresionat și sensibilizat de momentul ei va spune: ”Acum se descătușează emoția” .

Un fost campion mondial la gimnastică aerobică și soția lui vor impresiona cu apariția lor, după ce s-au pregătit doar 5 zile împreună pentru acest moment.


Ocazia de a fi pe scenă va scoate la iveală povestea lui de viață impresionantă și de ce acesta a început să se implice activ în voluntariatul pentru copii, iar mesajul transmis va fi unul puternic: ”Am venit să încurajăm oamenii să ajute cu ce pot”. Jurații îi vor aplauda și le vor recunoaște meritele: ”Vă admir și vă mulțumesc”, va spune Mihai Petre. 

Momente neașteptate care vor îmbina beatbox-ul cu dansul sau care vor scoate la iveală ce opere de artă pot fi realizate din sârmă pot fi văzute vineri seara, de la ora 20:30, într-o nouă ediție din cel de-al zecelea sezon Românii au talent.  

Românii au talent - #un10perfect

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni