Nimeni nu si-a imaginat ca poate sa faca asa ceva pe scena. Miscarile de dans pe care nu le poti uita prea curand

21 Martie 2016, 15:47

Nimeni nu si-a imaginat ca poate sa faca asa ceva pe scena. Miscarile de dans pe care nu le poti uita prea curand

Marco Aurelio este un tanar in varsta de 23 de ani care a reusit sa ii surprinda pe juratii de la Got Talent Espania din primele secunde in care a urcat pe scena.

Tanarul a participat in cea de-a cincea runda de preselectii si a reusit sa impresioneze intreaga audienta cu miscarile de dans si cu flexibilitatea trupului sau. 

Marco a venit sigur pe el in fata juriului si dupa s-a prezentat, a renuntat la haine si si-a pus in aplicare talentul. Pentru aceasta etapa a show-ului, tanarul a marturisit ca s-a antrenat zilnic, mai mult de sase ore. De aici si pana la o reprezentatie fara cusur nu a mai fost decat un pas, iar complimentele pe care le-a primit de la jurati au demonstrat ca nu a muncit deloc in zadar si ca efortul depus si-a primit aplauzele cuvenite.

Cei patru membrii ai juriului l-a privit cu admiratie, l-au urmarit fascinati si s-au minunat de miscarile pe care nu oricine le poate executa cu atat de multa stapanire. Desi parea ca executa miscari dureroase, Marco Aurelio i-a uimit pe toti cei din sala. Tanarul a primit 4 "DA" si merge in etapa urmatoare a show-ului.

Romanii au talent - VINERI de la 20:30, numai la PROTV!

Vezi episoade in intregime pe

Relationate