• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Nimeni nu se astepta sa-l vada pe EL pe scena de la "Romanii au talent". Uite cine a pus ochii pe premiul de 120.000 de euro

Nimeni nu se astepta sa-l vada pe EL pe scena de la "Romanii au talent". Uite cine a pus ochii pe premiul de 120.000 de euro

Nimeni nu se astepta sa-l vada pe EL pe scena de la "Romanii au talent". Uite cine a pus ochii pe premiul de 120.000 de euro

La ProTV a inceput sezonul al patrulea din "Romanii au talent", pe care vrea sa-l castige nimeni altul decat Radu Valahu.

Eroii se intorc la "Romanii au talent", cel mai tare show de divertisment din istoria televiziunii romanesti. Titlul de "cel mai talentat roman" si marele premiu in valoare de 120.000 de euro le face cu ochiul atat oamenilor obisnuiti, cat si celor pe care lumea ii recunoaste deja de la televizor.

Radu Valahu,
binecunoscutul luptator de skandenberg, si-a luat  inima in dinti si a participat la preselectiile din acest sezon al emisiunii. Valahu este dornic sa demonstreze ca nu este numai un sportiv desavarsit, ci are si potential de spectacol cat cuprinde.

Luptatorul a pregatit un numar cu totul si cu totul special, alaturi de un "coechipier" de scena, cu care spera sa impresioneze juriul si pe cei din fata micilor ecrane.



Romanii nu mai au rabdare si sunt gata sa arate unei tari intregi de ce sunt in stare. In fiecare vineri ai parte de un nou sezon al blockbuster-ului entertainment-ului romanesc, "Romanii au talent", numai la ProTV.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni