Nicholas Obedeanu Mihalache: „Nu sunt un geniu, dar imi place sa interpretez piese dificile”

31 Mai 2018, 14:17


	Nicholas Obedeanu Mihalache: „Nu sunt un geniu, dar imi place sa interpretez piese dificile”

Frederic Chopin ar fi foarte flatat sa stie ca are un admirator atat de inflacarat in Romania. Dar, Nicholas Obedeanu Mihalache, pustiul de 12 ani din Bucuresti care i-a uimit pe juratii Romanii au talent, este mai mult decat un fan al muzicii de calitate. Colegii de la scoala ii spun „geniu”.

Pianul este totul pentru el si a demonstrat acest acest lucru pe scena Romanii au talent. Nicholas Obedeanu Mihalache e dedicat suta la suta muzicii sale, pe care vrea sa o duca in casele tuturor romanilor. Acest concurs i-a oferit sansa de a canta la adevaratul lui potential. „Profesorii mi-au spus ca nu interpretez piese potrivite pentru varsta mea, ca sunt la un nivel mult mai avansat. Pentru mine este o relaxare sa cant ceva foarte complicat”, spune Nicholas, care ne-a marturisit ca nu se considera un geniu al clapelor.

Eu sunt un pianit, un copil talentat. Sigur, colegii imi spun ca sunt un geniu, iar asta ma face sa ma simt, intr-adevar, foarte bine”, declara pustiul. Nicholas este elev in clasa a V-a la Colegiul National de Muzica George Enescu din Bucuresti. In iunie va sustine un examen foarte important pentru el, care consta intr-o proba de pian. Daca va trece examenul va promova in clasa a VI-a. Nu are nici o emotie in legatura cu rezultatul testarii, deoarece considera ca proba e sub nivelul lui de pregatire.

„Piesele pe care le interpretez la examene sunt incomparabil mai usoare decat cele de pe scena Romanii au talent. Aici am pregatit piese chiar dificile. Doar asa ma pot perfectiona”, ne-a spus Nicholas.

Tanarul pianist din Capitala isi doreste sa triumfe in finala Romanii au talent pentru a incuraja cat mai multi copii sa studieze un instrument atat de frumos cum e pianul. Totodata, Nicholas se considera norocos ca are oportunitatea de a duce muzica clasica la urechile a milioane de telespectatori. „M-as bucura ca publicul larg sa asculte genul acesta de muzica si sa o inteleaga, fiindca e cu adevarat inaltatoare”, a mai spus Nicholas.

Daca sunteti de aceeasi parere cu el nu ezitati sa-l sustineti in marea finala, care e la PRO TV vineri seara, de la ora 20:30!

Romanii au talent e disponibil gratuit si pe protvplus.ro.
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO