Nepoata lui Bono, solistul trupei U2, urca ASTAZI pe scena Romanii au talent! De la 20:30, la ProTV!

Nepoata lui Bono, solistul trupei U2, urca ASTAZI pe scena Romanii au talent! De la 20:30, la ProTV!

VINERI, de la 20:30, a zecea editie Romanii au talent le va aduce telespectatorilor foarte multe surprize, suspans, tensiune, emotie, energie si decizii extrem de dificile. 

Ultimii concurenti din sezonul #7epic vor urca pe scena pentru a demonstra ca pot fi urmatorul erou national si ca merita sa mearga in etapa urmatoare, iar juratii vor hotari la final cine sunt cei pe care ii vom vedea in semifinalele LIVE.

Vinerea aceasta, vom vedea trei concurenti care prefera sa-si arate talentul, nu sa-l descrie in cuvinte. Hotarati si foarte siguri pe ei, vor prezenta un moment destul de greu de inteles, care va intriga intreaga sala, dar si juratii. ”E o propunere altfel. Vrem sa vedem absolut orice e posibil sa vedem pe o scena.”, le va spune Andi, iar Florin va continua pus pe ganduri: ”Voi nu aveti nevoie de cantitate, voi aveti nevoie de oameni care sa inteleaga ceea ce faceti.”. Despre ce numar este vorba si cum vor parasi concurentii scena, vom vedea maine, de la 20:30.

Provine dintr-o familie moldo-irlandeza, este ruda cu Bono, solistul trupei U2, iar vinerea aceasta va urca pe scena Romanii au talent pentru a demonstra ca stie foarte bine ce vrea de la viata. Chiar daca bunicul ei i-a sugerat sa-l contacteze pe celebrul artist pentru a o ajuta in cariera, concurenta si-a dorit intotdeauna sa realizeze totul cu propriile forte, fiind apreciata si aplaudata de Andi, Mihaela, Andra si Florin. ”Eu o sa ma uit in continuare cu aceeasi admiratie la tine daca in etapa urmatoare o sa vii cu Bono.”, ii va spune Andi zambind.


Tot maine,vedem si jurizarea finala. Juratii, impreuna cu Pavel si Smiley, se vor intalni si-i vor alege pe cei mai buni 50 de concurenti, pe care ii vor trimite in semifinalele LIVE. Se vor distra, vor urmari cu atentie fiecare moment si vor decide. Chiar daca este o hotarare extrem de grea, vor fi nevoiti sa aleaga semifinalistii sezonului #7epic Romanii au talent, concurentii care au prezentat la auditii cele mai spectaculoase numere din show, pe care le vom revedea incepand de saptamana viitoare. 

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni