Natalia Lukiv si Bogdan Boie: „Nu stim ce am facut sa meritam aceasta cinste”

Natalia Lukiv si Bogdan Boie: „Nu stim ce am facut sa meritam aceasta cinste”

Au intrat in concurs fara sa spere la marele premiu Romanii au talent. Dupa preselectii, Natalia Lukiv si Bogdan Boie au ajuns la concluzia ca pot sa infaptuiasca si acest lucru. Povestea lor e demna de pus in rama.

Danseaza impreuna de patru ani si, pana acum, si-au indeplinit toate obiectivele pe care si le-au trasat in plan profesional. Natalia Lukiv si Bogdan Boie, ambii in varsta de 24 de ani, sunt alta surpriza placuta din finala Romanii au talent, care e live la PRO TV vineri, de la ora 20:30. Cei doi ne-au spus ca sunt maguliti de caldura cu care au fost primite reprezentantiile lor si au marturisit ca nu se asteptau sa-i cucereasca in asemenea maniera pe romani.

„Este un lucru extraordinar sa evoluam in fata atator oameni. Nu stim exact ce am facut sa meritam aceasta cinste. Nu a fost un target sa castigam acest concurs, dar ne-am demonstrat noua insine ca ne putem autodepasi”, marturiseste Natalia.

Daca stai de vorba cu ei realizezi ca sunt niste oameni cu mult bun simt. Modestia este una din calitatile lor de capatai, desi in plan profesional au atins cele mai inalte culmi. Cel mai important moment a carierei lor a fost ziua in care au intrat in top 50 cei mai buni dansatori din lume. Cei doi ne-au povestit ca aceasta dorinta arzatoare i-a stimulat sa dea totul pe ringul de dans.

„A fost o dorinta si un obiectiv obsesiv. In fiecare zi faceam multe sacrificii pentru a ne atinge obiectivul. Calatoream in doua tari diferite intr-un weekend pentru a concura si a strange puncte, fie cu trenul, fie cu masina. Acest vis s-a implinit in ultimul weekend din decembrie 2016. Insa tot anul am lucrat doar pentru acest obiectiv”, ne-a spus Bogdan.

Obiectivul lor pentru acest an a fost sa ajunga in topul celor mai buni 25 de dansatori din lume. Acest lucru s-a intamplat deja, intr-un timp mai scurt decat s-ar fi asteptat. Astfel ca au fost nevoiti sa-si schimbe telul, si anume de a ajunge in primii 12 dansatori pana la finalul anului.

Rezultatele lor sunt incredibile, avand in vedere ca nici un roman nu se afla acum atat de sus in ierarhia dansului sportiv. Cu toate acestea, doar Natalia stia ca va ajunge candva in top. Bogdan avea alte visuri in copilarie.

Nu am visat niciodata ca voi ajunge dansator. Imi doream foarte mult sa fiu fotbalist in copilarie si visul meu era sa-i cumpar un Mercedes mamei mele. Nu stiu de unde aveam acest gand, dar a fost primul meu obiectiv. Doar ca eu nu am nici o treaba cu fotbalul, sunt vai si-amar la acest sport. Nu-mi pare rau ca nu am mers pe acest drum, pentru ca am gasit foarte multa pasiune in dansul sportiv. E o lume foarte frumoasa si sunt foarte mandru ca fac parte din ea”, s-a confesat Bogdan Boie.

Natalia Lukiv a descoperit placerea de a dansa inca din primii ani de viata, in familie. „Mama si bunica m-au incurajat inca de mica sa o iau pe acest drum. Imi amintesc ca inca de la varsta de trei ani ma puneau sa dansez la orice sarbatoare din familie si tot timpul ma prezentau drept campioana mondiala la dans. Mesajul acela a ramas adanc inradacinat in inima mea si, pana la urma, m-a ghidat in viata”, ne spune Natalia.

Natalia si Bogdan mizeaza pe sprijinul vostru in marea finala Romanii au talent, care e la PRO TV vineri, de la ora 20:30.

Show-ul preferat al romanilor e disponibil gratuit si pe protvplus.ro.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni