• PRO TV
  • Narcis Iustin Ianau: "Ma visez pe scena de la Opera" VIDEO

Narcis Iustin Ianau: "Ma visez pe scena de la Opera" VIDEO

Narcis Iustin Ianau: "Ma visez pe scena de la Opera" VIDEO

Clasat pe locul doi la "Romanii au talent", Narcis Iustin Ianau nu s-a descurajat si spera sa isi implineasca visul de a avea un rol intr-un spectacol pe scena Operei, dupa cum a marturisit la "Happy Hour", vineri, 29 aprilie.

Asezat pe happylica, Narcis Iustin Ianau a vorbit despre vocea lui speciala, pe seama careia s-au facut multe glume, despre familia lui si despre cariera pe care spera sa o faca in muzica.

Mama mea nu m-a auzit pana in seara semifinalei, pentru ca mie imi era intr-un fel rusine sa cant acasa. Ma deranja ca se faceau glume pe seama vocii mele. Ma visez pe scena de la Opera. Ar fi un lucru foarte frumos sa fac un rol pe scena, la Opera. Tatal meu, nu doar ca are probleme cu vederea, are un ochi fals. Toata lumea din familie are probleme cu vederea", a marturisit Narcis, care a mai spus ca mama lui a muncit in Italia cat pentru doi, deoarece tatal lui nu mai are un loc de munca.

Printul Paul si printesa Lia il vor ajuta in cariera, iar Narcis este increzator acum, dupa ce a fost remarcat la super show-ul "Romanii au talent", unde a ocupat locul doi.

In tabloide au aparut tot felul de zvonuri, conform carora lui Narcis i-a fost schimbata piesa din finala cu trei zile inainte sa aiba loc show-ul. Narcis a spus la “Happy Hour” ca nu i-a schimbat nimeni piesa, ca el pregatise altceva si cu cinci zile inainte de finala a optat pentru o alta piesa.

In finalul prezentei lui la "Happy Hour", Narcis Iustin Ianau a cantat "Nessun dorma".

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni