Narcis Iustin Ianau a ajuns de urgenta la spital. Ce anunt a facut cantaretul in varsta de 19 ani

Narcis Iustin Ianau a ajuns de urgenta la spital. Ce anunt a facut cantaretul in varsta de 19 ani

Narcis Iustin Ianau, adolescentul care a impresionat pe toata lumea cu vocea si povestea sa, in urma cu trei ani, in primul sezon al emisiunii "Romanii au talent", a ajuns la spital in urma cu cateva zile, din cauza unor dureri in zona inimii.

Narcis Ianau, care a implinit de curand 19 ani, a chemat Ambulanta in toiul noptii, dupa ce nu a mai putut face fata durerii. "Mi-a fost foarte rau, ma durea groaznic in jurul inimii. Am chemat salvarea si am stat toata noaptea la spital, cu perfuzii. Am avut o nevralgie intercostala, acum sunt OK", a declarat artistul pentru cancan.ro.

"Romanii au talent" - vineri, de la 20.30, la ProTV.

Marele castigator "Romanii au talent" esti TU. Serios, intra sa vezi ce ti se intampla! 

Tanarul si-a revenit insa complet si a reusit sa castige marele premiu la Olimpiada Judeteana de Interpretare Muzicala: "Am luat PREMIUL I cu un punctaj de 98 la Olimpiada Judeteana de Interpretare Muzicala!", si-a anuntat Narcis fanii de pe Facebook.

“Profesional, voi fi tacut in urmatoarea perioada, cred. Nu e nimic nou in viata mea, ma axez numai pe bacalaureat, pe canto, pe admiterea la facultate. Noul album si alte chestii o sa le abordez de prin august-septembrie, iar atunci voi reveni cu noutati. Acum ma axez mult pe imaginea mea ca artist si pe scoala si am multe de lucrat si cand vor fi gata voi reincepe cariera!”, a mai declarat el.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni