Monica Gabor: "Era cat pe ce sa organizez o intalnire intre presedintele Romaniei si Barack Obama. Atat de important e Mr. Pink"

04 Iunie 2013, 18:02


	Monica Gabor: "Era cat pe ce sa organizez o intalnire intre presedintele Romaniei si Barack Obama. Atat de important e Mr. Pink"

Monica Gabor spune ca are o viata implinita in America, alaturi de noul ei iubit, Mr. Pink.

Aceasta a facut niste dezvaluiri care au uimit pe toata lumea. Din spusele ei, Mr. Pink este un om foarte important pentru economia Americii.

"Mr. Pink e un om foarte important in relatia comerciala dintre SUA si China. S-a intalnit cu Barack Obama de 3-4 ori. Era cat pe ce sa organizez o intalnire intre presedintele Romaniei si Barack Obama, pentru ca Mr. Pink poate face asta. Barack Obama merge acasa la Mr. Pink", a declarat ea la "Happy Hour".

"A stat si la masa cu Brad Pitt si Angelina Jolie", a continuat ea, starnind si mai mult uimirea tuturor."Sigur tu nu bati campii?", a intrebat-o Catalin Maruta.

"Este un om important si foarte apreciat. America e tara tuturor posibilitatilor", a fost raspunsul Monicai Gabor.

Cat despre relatia ei cu chinezul:

"Suntem impreuna cam de 2 ani. El spune ca de 5 ani, vrea sa le arate tuturor cat de serioasa e relatia noastra", a marturisit Monica.

"Am vorbit si despre casatorie. Ramane de vazut daca voi accepta sau nu", a mai spus ea.

Monica si-a amintit si cum a inceput mariajul cu omul de afaceri Irinel Columbeanu:

"Cu toate ca relatia noastra a fost bazata pe iubire, cand Irinel m-a cerut de sotie, am spus "DA" numai ca sa arat ca nu sunt inca o iubita a lui. Este un moment gresit", a afirmat ea despre casnicia ratata cu Irinel Columbeanu.

Vezi episoade in intregime pe

Relationate