Momentul unic care a adus lacrimi in ochii juratilor. Cum a reusit o fetita nevazatoare sa impresioneze cu vocea ei

14 Februarie 2015, 15:42

Momentul unic care a adus lacrimi in ochii juratilor. Cum a reusit o fetita nevazatoare sa impresioneze cu vocea ei

Micuta Ariani Nisma Putri a participat la cel de-al doilea sezon al show-ului "Indonesia's Got Talent" si a reusit sa cucereasca definitiv audienta si juriul cu vocea sa minunata.

In varsta de doar 9 ani, Ariani a fost inzestrata cu o voce extraordinara, care i-a fermecat pe jurati inca din etapa de preselectii a show-ului. Desi este nevazatoare, fetita nu s-a lasat descurajata de handicapul sau si a reusit sa ajunga pana in finala emisiunii, acolo unde a fost desemnata si castigatoarea editiei din 2014.

Una dintre cele mai emotionante reprezentatii a avut loc in timpul uneia dintre semifinale, atunci cand Putri Ariani a interpretat piesa "Don't You Remember", apartinand artistei Adele. Pe toata durata momentului, atat juriul, format din Jay Subiyakto, Anggun, Ari Lasso si Indy Barends, cat si oamenii prezenti in public au avut lacrimi in ochi.

Vocea micutei i-a impresionat profund pe toti cei prezenti in platou, iar la finalul reprezentatiei juratii si-au gasit cu greu cuvintele.Urmareste si tu un moment unic, care te va emotiona pana la lacrimi.  


Ariani Putri, desemnata castigatoarea concursului "Indonesia's Got Talent", editia 2014


Putri Ariani - "My Heart Will Go On"

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO

Relationate