• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Momentul care te face sa razi cu gura pana la urechi. Ce cadou neasteptat i-a facut un concurent Andrei: VIDEO

Momentul care te face sa razi cu gura pana la urechi. Ce cadou neasteptat i-a facut un concurent Andrei: VIDEO

Momentul care te face sa razi cu gura pana la urechi. Ce <span style="color:#f00;">cadou neasteptat</span> i-a facut un concurent Andrei: VIDEO

Show-ul Romanii au talent e integral pe voyo.ro.

Razvan Rotaru este prestator ecologic si este din Buzau. “Imi plac copiii foarte mult, am fost babysitter pentru toti copii din blocul meu. As face orice sa-i vad zambind. Obisnuiesc sa port mai multe jucarii in rucsac si le impart copiilor prin autobuz” a spus el.

Tanarul a venit cu o galeata si un mop, iar inceputul numarului a cam speriat-o pe Andra. Ce a urmat, a fost, insa , de-a dreptul spectaculos. Toata scena a fost a lui si a reusit sa faca sa zambeasca pe absolut toti spectatorii.

Vezi toata emisiunea ROMANII AU TALENT pe Voyo.ro

Facebook.com/Romaniiautalent     

Sezonul si fatza. Anul trecut l-am avut pe Valentin Paun, acum esti tu. Momentul a fost delicios” i-a spus Andi Moisescu.

Andra a fost foarte incantata ca Razvan a inclus si melodia ei, "Telephone", in momentul de la preselectii : “Ne-ai placut tuturor. A fost si telefonul, multumesc de promovare!” i-a spus jurata.

Cand ai inceput, ma indoiam de ce o sa urmeze, nu ma gandeam c-o sa ma distrez asa tare. Sunt aproape satisfacut, astept mai mult in etapa urmatoare” i-a spus Mihai Petre.



Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni