• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Momente pline de suspans si talent autentic in cea de-a patra editie "Romanii au talent"! ACUM, la ProTV!

Momente pline de suspans si talent autentic in cea de-a patra editie "Romanii au talent"! ACUM, la ProTV!

Momente pline de suspans si talent autentic in cea de-a patra editie "Romanii au talent"! ACUM, la ProTV!

Cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, se pregateste pentru inca o editie in care spectacolul desavarsit va fi marcat de momente emotionante, amuzante, surprinzatoare si pline de suspans. 

VINERI seara, de la 20:30, in cea de-a patra editie a noului sezon Romanii au talent, numere de muzica lautareasca sau muzica clasica, magie, pantomima sau pictura vor fi prezente pe scena pentru a fi prezentate in fata juriului si a intregii tari.

Gazdele show-ului, Smiley si Pavel Bartos, aliniaza pentru telespectatori un pluton de concurenti gata sa intre in lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Tot vineri, de la 20:30, publicul va face cunostinta cu o trupa rock compusa din niste pusti nu mai mari decat o chitara electrica. Talentul lor va ridica toata sala in picioare, dar si juriul care va ramane uimit de calitatile celor mici. Daca va fi acesta numarul care ii va convinge pe Andi sau Bebe sa apese golden buzz-ul care ii poate trimite pe copii direct in semifinale vom afla maine seara. 

Tot in editia de maine, un concurent trecut de prima tinerete va veni pe scena cu scopul de a… enerva juriul. Va reusi in cele din urma sa le starneasca pe Andra si Mihaela care vor avea reactii uluitoare. 

Smiley si Pavel vor respecta traditiile maramuresenesti si vor sarbatori in culise asa cum se cuvine, impreuna cu doi concurenti pregatiti de festin.

Cei mai talentati, amuzanti si surprinzatori romani vor prezenta momente pline de energie, emotie si umor, care vor face si de aceasta data deliciul publicului si al telespectatorilor.

Editia a patra a celui de-al cincilea sezon  Romanii au talent va fi una care va avea toate ingredientele unei seri perfecte de vineri! Telespectatorii sunt asteptati maine, de la 20:30, sa-si urmareasca si sustina eroii, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni