• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Milioane de romani au fost cu ochii pe Romanii au talent! Cea de-a doua editie a noului sezon-succes de proportii

Milioane de romani au fost cu ochii pe Romanii au talent! Cea de-a doua editie a noului sezon-succes de proportii

Milioane de romani au fost cu ochii pe Romanii au talent! Cea de-a doua editie a noului sezon-succes de proportii

Spectacolul talentelor autentice a fost aseara la PRO TV in cea de-a doua editie a celui mai urmarit show din istoria televiziunii, Romanii au talent. Telespectatorii au gustat din plin momentele incredibile prezentate vineri seara pe scena talentelor. Emotiile au coplesit atat concurentii, cat si pe cei patru jurati, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, iar numerele prezentate au starnit reactii incredibile ale publicului. Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:04, peste 4.3 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:42, aproape 5.1 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din Romania.

Cea de-a doua editie a noului sezon Romanii au talent a inregistrat 24.8 puncte de rating si 51.8% share in intervalul de difuzare 20:30 – 23:04, pe publicul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de aproape 6 ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.4 puncte de rating si 9.1% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detasat cu 21.7 puncte de rating si 39.7%  share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 6.5 puncte de rating si 11.9% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data lider cu o audienta medie de 23.5 puncte de rating si 42.5% share, locul secund inregistrand 6.0 puncte de rating si 10.8% share. 

Emotii coplesitoare, lacrimi si talent autentic

Cel de-al cincilea sezon Romanii au talent a continuat aseara cautarea noilor eroi nationali, intr-un decor spectaculos, in fata unor sali pline pana la refuz si a celor patru jurati care au fost coplesiti de emotie, dar si stricti in momentul jurizarii. Tot aseara, telespectatorii au facut cunostinta cu cei 18 concurenti care au primit DA din partea juriului si vor merge in etapa urmatoare a competitiei. 

Primul dintre cei care au reusit sa impresioneze juriul a fost Gheorghe Ionut Alin, care a cantat hip-hop intr-o maniera remarcabila. Atat calitatile vocale, cat si mesajul piesei au transmis multa emotie juratilor. Ionut a dedicat in totalitate melodia echipei sale de suflet, Universitatea Craiova. Bebe a empatizat cu tanarul si a fredonat versurile impreuna cu el. In momentul verdictului, juratul a spus: “NU sunt de acord sa spun decat DA si Craiova sa ajunga in nationala mai des!” Concurentul a primit 4 de DA si merge in faza urmatoare.

Micuta Nicoleta Iancu a urcat pe scena si a impresionat juriul cu vocea sa de aur in momentul in care a interpretat impecabil o doina. Andrei si lui Pavel li s-a facut pielea de gaina cand au auzit-o cantand, fiind surprinsi de tehnica vocala pe care fetita o are la numai 8 ani. Juratii s-au ridicat in picioare si au aplaudat indelung actul artistic al concurentei, care a spus plina de emotii: “E viata mea cantecul popular.” In completarea ei, Andra a declarat: “A revenit pielea de gaina la Romanii au talent! Esti minunata! Sa creezi atata emotie si sa ne-o oferi dintr-un trup atat de mic... Esti o mare voce si un mare talent!” In final, Nicoleta a primit 4 de DA din partea juratilor si merge mai departe.

Numarul care a impartit juriul in doua, dar care in final a obtinut numarul de DA necesar pentru a merge in etapa viitoare, a fost cel al baietilor din trupa I wanna see the moon. Cei patru baieti excentrici s-au prezentat la preselectii cu o piesa de hard-rock-punk  si au reusit sa impresioneze doar doi jurati cu interpretarea lor. Mihaela si Bebe au decis ca cei patru merita o sansa, asa ca le-au acordat doi de DA, insa Andra si Andi nu au fost in asentimentul lor si au dat NU ineditului moment. Concurentii au spus: “Am vrut sa venim cu ceva ce nu a mai fost pana acum.”,  iar Mihaela a completat: “V-ati ales un drum de neinteles pentru multa lume. Muzica voastra e o muzica aparte, pentru un public aparte.” 

Urmatorul moment care a emotionat si sensibilizat juriul a fost cel al celor doi acrobati care formeaza trupa Duo Gregori. A fost un numar cu trairi foarte puternice, plin de eleganta si iubire, care s-a imbinat perfect cu elemente acrobatice dificile, executate perfect. Prestatia celor doi a impresionat juriul, care s-a ridicat in picioare aplaudand, iar Mihaela a spus printre lacrimi: “Vreau si eu! Povestea asta de amor, traita asa, in zbor, cu niste figuri perfecte!”. Trupa Duo Gregori a obtinut 4 de DA si ne vom reintalni cu ei in etapa urmatoare.

Cei 4 membri ai trupei Balet Stars au facut spectacol aseara pe scena de la Romanii au talent cu dansul lor de flamenco. A fost un moment  plin de senzualitate, energie si pasiune, care a ridicat juriul de la masa pentru a dansa impreuna cu cei patru. Smiley si Pavel s-au alaturat si ei juratilor, iar show-ul a fost garantat. In momentul verdictului, Bebe le-a transmis dansatorilor: “Daca nu esti surd si orb, oricum ramai mut. De la mine aveti un DA!” Andra, Mihaela si Andi au fost de acord cu votul lui Bebe si au acordat inca 3 de DA, cu care trupa Balet Stars merge mai departe in competitie.

Marian Sas a ridicat sala in picioare in momentul in care a aparut pe scena pentru a-si prezenta numarul de acrobatie. Cu un look aparte, pictat, dar si cu un talent desavarsit, concurentul a reusit sa impresioneze prin curajul sau. Andi i-a spus tanarului: “Cred ca tu nu esti sanatos la cap. Dar in acelasi timp, cred cu tarie ca esti foarte talentat.” De aceeasi parere au fost si ceilalti 3 jurati, care l-au trimis pe Marian in etapa urmatoare cu 4 de DA.

Dan Leicu s-a bucurat si el aseara de aprecierea publicului, dar si a juriului. De meserie pizzer acrobat, acesta a prezentat un numar spectaculos de acrobatie cu aluatul de pizza, implicandu-i si pe Smiley si Pavel  in prestatia sa. A fost un moment amuzant, plin de energie si voie buna, iar cei 4 jurati au fost de acord ca Dan este foarte talentat, asa ca i-au dat 4 de DA, iar Andi a declarat: “Stapanesti bine aceasta arta si nu am nicio indoiala ca esti un foarte bun pizzer.”

Unul dintre cele mai emotionante momente din cea de-a doua editie Romanii au talent, a fost cel al lui Carmen Iordache. Concurenta a urcat pe scena imbracata in costum traditional romanesc, insa a cantat opera. Cu o tehnica vocala uluitoare si o sensibilitate care a demonstrat talent autentic, Carmen a reusit sa smulga ropote de aplauze de la public. Si juratii au aplaudat indelung prestatia sa de exceptie, iar Andra a spus cu lacrimi in ochi: “In momente de genul acesta, sunt cea mai fericita ca ma aflu aici si pot sa admir un talent atat de frumos. Va multumesc!” . Carmen a obtinut 4 de DA si se pregateste de etapa urmatoare.

Traian Constantin este profesor de muzica si are o poveste impresionanta, insa a luptat, a avut ambitie si a reusit sa-si croiasca un drum frumos in viata. Tanarul a interpretat perfect la pian melodia Ballade pour Adeline a celebrului Richard Clayderman. Juratii au fost profund impresionati de prestatia fara greseala a lui Traian, iar Mihaela i-a transmis: “Tu esti un exemplu, tu esti in felul tau un erou, un copil care si-a gasit singur drumul. Tu esti un model pentru foarte multi copii. Canti dumnezeieste la pian!” . Concurentul a obtinut 4 de DA si isi continua povestea in competitia Romanii au talent.

Razvan Iovite a avut nevoie de ajutor in momentul numarului de magie pe care l-a pregatit pentru jurati. Astfel ca, Mihaela s-a oferit sa-i fie alaturi pe scena lui Razvan. Andi nu a crezut la inceput in talentul baiatului si a apasat butonul rosu. Concurentul i-a demonstrat juratului ca din magie poate face un adevarat spectacol, reusind sa-l surprinda atat pe el, cat si pe Andra, Mihaela si Bebe, dar si publicul deopotriva. In final, Andi si-a retras X-ul, iar in momentului verdictului, a spus: “Talentul te defineste si vocea te diferentiaza. Ne vedem in etapa urmatoare cu 4 de DA.”

Viorel Scinteie s-a prezentat la Romanii au talent cu un numar special de dresaj canin. Concurentul a reusit sa dreseze intr-un mod inedit un caine cu probleme. Animalul are doar 3 picioare, insa este foarte disciplinat si asculta intocmai toate indicatiile date de stapanul sau. In finalul momentului, cainele le-a oferit celor doua jurate, Andra si Mihaela, cate un trandafir. A fost un moment emotionant, iar Bebe a spus zambind: “Veti pleca cu 5 de DA! Eu dau cate unul pentru fiecare dintre voi.”

Unul dintre cele mai amuzante momente din editia de vineri seara a fost cu siguranta cel prezentat de Agheana Smarandache. A cantat fabule muzicale la chitara si voce, in care a imitat cateva animale ale caror sunete le-a atribuit lui Smiley si Pavel. Prestatia concurentului a starnit hohote de ras atat in sala, cat si la masa juriului sau in culise. “Acesta a fost numarul meu. Daca vreti , va si cant, orice, in afara de opera si manele.”, a spus el. In momentul verdictului, Mihaela i-a spus: “Sunt convinsa ca mai aveti si alte surprize cu care sa veniti in alte etape.” Astfel, concurentul a primit 4 de DA din partea juratilor si merge mai departe in competitie.

Un moment mare pe scena Romanii au talent, prezentat de un copil mic, Ruben Hant. A venit in fata juratilor hotarat si sigur de talentul sau. A cantat la chitara intr-un mod inedit, tinand-o pe orizontala, si a impresionat si cu vocea sa, dar mai ales cu sensibilitatea pe care a reusit sa o transmita. “In cazul de fata nu mi se pare deloc importanta nici performanta vocala, nici cum tii chitara si nici macar cum canti la chitara. De departe, cel mai important lucru pe care tu ai reusit sa-l faci a fost sa ne emotionezi.”, i-a spus Andi lui Ruben. Micutul artist a plecat de pe scena cu 4 de DA si se pregateste plin de entuziasm de etapa viitoare a competitiei.

Numarul prezentat de grupul Trio Simionca a fost cel care a adunat cele mai multe lacrimi aseara. Trei tati impreuna cu fiicele lor au prezentat un dans popular de exceptie, transmitand foarte multa emotie. Juratii, placut surprinsi, i-au aplaudat indelung pe cei 6, iar Mihaela a declarat printre lacrimi: “De multe ori simtim cate o emotie sau alta. Intamplator, acum emotia mea a fost foarte puternica si din cauza asta m-am oprit putin. Mi-am adus aminte ca eu n-am apucat sa dansez cu tata asa. Pentru mine ati fost un moment foarte emotionant si va multumesc.” Cei 6 au primit 4 de DA si ii vom revedea in etapa urmatoare.

O fata firava, cu o voce foarte puternica. Miruna Grecu a reusit sa ridice publicul in picioare si sa uimeasca juratii inca de la primele note ale piesei interpretate impecabil de ea.  Andra i-a spus: “E simplu, mi-a placut. Ai cantat foarte frumos, ai o voce frumoasa, ai stiut sa-ti alegi ceva pentru vocea ta. Felicitari!” Miruna a impresionat juriul Romanii au talent si a obtinut 4 de DA cu care merge mai departe in competitie.

Ansamblul Imperia, format din 10 fete si un baiat, au prezentat vineri seara pe scena de la Romanii au talent, un dans contemporan plin de eleganta si siguranta, executat perfect. Cei 4 jurati s-au ridicat in picioare si au aplaudat momentul, iar Mihaela le-a transmis tinerilor: “La mine e simplu. Daca e o coregrafie perfecta, cu o expresivitate impecabila, cu o melodie care a sunat dumnezeieste, miscarile voastre atat de bine gandite, mie-mi dau lacrimile.” Cei 4 jurati au fost si de data aceasta de acord in ceea ce priveste voturile lor si au acordat 4 de DA.

Nistor Arvat, de profesie cascador, practica sporturi extreme, iar numarul prezentat de el pe scena poate fi considerat tot un sport extrem. Nistor a facut fata sutelor de cutite care au fost aruncate in el, fara sa se raneasca. A fost un moment plin de panica, dar tanarul a dat dovada de foarte mult curaj si antrenament. Mihaela si Andi au fost convinsi de concurent ca merita sa mearga mai departe, insa Andra si Bebe nu. “Eu sunt mai putin sensibila, recunosc. Astfel ca, eu zic DA!”, a spus Mihaela. In final, Nistor va merge mai departe cu 3 de DA.

Ultimul moment al celei de-a doua editii a sezonului cinci Romanii au talent a fost unul incendiar. Daniela Dumitru a venit sa incalzeasca atmosfera atat in sala, cat si pe scena. A facut spectacol cu focul si a reusit sa impresioneze juriul cu prestatia sa. “Foarte frumos! Spectaculos! Plin de culoare! Incins!”, a spus Bebe. Cu toate ca votul Andrei pentru Raluca a fost NU, concurenta merge mai departe cu 3 de DA obtinuti din partea Mihaelei, a lui Andi si a lui Bebe, care a comentat in stilul sau caracteristic: “Avem o idee! Sa facem un gratar cu mititei, poate-i dai tu foc! Daniela, bine-ai venit in sanul familiei!”

Telespectatorii au avut parte de o seara plina de emotie, neprevazut, energie, talent autentic, dar si momente amuzante. Cea de-a doua editie a noului sezon Romanii au talent a avut toate ingredientele pentru a transforma o seara obisnuita intr-una spectaculoasa. 

Cautarea continua si noi concurenti sunt gata sa-si demonstreze talentul, vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni