Mihai Petre revine în juriul Românii au talent!

Mihai Petre revine în juriul Românii au talent!

Mihai Petre revine în juriul celui mai iubit show de divertisment, Românii au talent! Alături de Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu, Mihai va începe vinerea aceasta călătoria în căutarea viitorilor eroi naționali. Juratul vine cu forțe proaspete, cu foarte mult entuzisam și energie și este nerăbdător să înceapă filmările pentru sezonul #9suprem.

”Sunt bucuros să revin în show-ul pe care-l iubesc. E un sentiment foarte plăcut, similar celui pe care-l trăiești atunci când te întorci acasă după mult timp și abia aștepți să te reîntâlnești cu cei dragi. Mă refer aici la colegi, dar și la cei mai talentați români, cu care voi avea privilegiul să interacționez din nou. Eu, Andra, Andi și Florin ne dorim să scoatem la iveală talentul suprem. Eu mă voi îngriji în mod special, în stilul meu caracteristic, să scot la iveală numai talentul din această emisiune.”, a declarat Mihai Petre.

Vineri, 5 octombrie, Românii au talent dă startul filmărilor pentru sezonul #9suprem! În acest weekend, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre vor vedea primii concurenți și se vor bucura de talentul autentic adus pe scenă, pe care-l vor duce mai departe în cel mai tare show de divertisment. Smiley și Pavel Bartoș vor asigura buna dispoziție în culise și vor sta aproape de cei înscriși în competiție, ajutându-i să-și depășească emoțiile și să convingă jurații că merită să continue competiția.

Vrei să ajungi în public la Românii au talent și să fii primul care vede strălucirea spectacolului din sezonul 9? Intră pe romaniiautalent.protv.ro, completează formularul, alege ziua în care vrei să participi, fii pe fază, te va contacta un membru al echipei emisiunii, iar tu antrenează-te pentru un #StorySuprem!

Românii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni