Mihai Petre, pus la pamant de un grup de judoka, la "Romanii au talent"

Mihai Petre, pus la pamant de un grup de judoka, la "Romanii au talent"

Dupa cel mai bun debut al unui sezon pe care l-a inregistrat emisiunea de la lansarea sa si pina acum, “Romanii au talent” continua vineri, 22 februarie, cu o noua editie spectaculoasa.

Show-ul de la ProTV aduce si de aceasta data numere care va vor lasa cu ochii larg deschisi de uimire si admiratie, dar si numere care vor starni hohote de ras!

Si in aceasta editie este din nou randul lui Mihai Petre sa treaca prin tot felul de experiente. Dupa ce si-au prezentat numarul, un grup de copii care practica judo l-au invitat pe scena pe Mihai pentru o demonstratie.

Smiley si Pavel Bartos nu au putut sta deoparte, asa ca pe scena s-a format o adevarata piramida umana atunci cand juratul a fost pus la pamant de cel mai tanar judoka. Smiley si Pavel Bartos isi continua si ei seria peripetiilor din culise. In timpul unui dans indian, intreaga echipa de productie din spatele scenei este transformata in indieni, ba chiar si juriul este nevoit sa intre in acest joc.

VEZI AICI CE TALENT TE FACE PE TINE EROU! 

Smiley si Pavel Bartos iti spun ce talent special ai, iar prietenii tai te trimit la urmatorul show LIVE "Romanii au talent".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni