Mihai Petre i-a vazut dansand pe finalistii de la “Britain’s Got Talent”! FOTO

Mihai Petre i-a vazut dansand pe finalistii de la “Britain’s Got Talent”! FOTO

Mihai Petre, unul din juratii emisiunii “Romanii au talent” de la ProTV a petrecut o mini-vacanta de 4 zile la Londra, alaturi de sotia lui, Elwira. Mihai a ales capitala britanica din doua motive: a fost prima oara cand a vizitat orasul si tocmai in perioada asta avea loc festivalul de dans “Move It Dance London”.

M-am bucurat foarte tare sa pot participa la acest festival pentru ca este un eveniment complex care, pe langa demonstratii de dans, are si expozitii de costume, carti sau DVD-uri despre aceasta disciplina. Intr-una din zile am avut marea surpriza sa-I vad pe scena pe cei de la Flawless, o trupa de dansatori care a facut senzatie in finala celui de-al treilea sezon al emisiunii “Britain’s Got Talent”. Sunt foarte buni, dar dupa ce am vazut la “Romanii au talent” pot spune ca si noi le facem fata”, a povestit Mihai.

Mihai si Elwira au profitat din plin de cele cateva zile, s-au plimbat kilometri intregi prin parcurile londoneze si nu au ratat nici unul din muzeele importante. “Eu sunt pasionat de istorie, asa ca in topul preferintelor mele se afla muzeul “Churchill War Rooms”. Este fascinant sa vezi locul din care primul om al Marii Britanii a condus al II-lea Razboi Mondial”, a mai povestit Mihai.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni