• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • NU AI CUM SA NU-L IUBESTI. Mihai Petre: "Am ramas mut!" Cu ce a impresionat un batran de 82 de ani la "Romanii au talent"

NU AI CUM SA NU-L IUBESTI. Mihai Petre: "Am ramas mut!" Cu ce a impresionat un batran de 82 de ani la "Romanii au talent"

NU AI CUM SA NU-L IUBESTI. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Mihai Petre: "Am ramas mut!" </span>Cu ce a impresionat un batran de 82 de ani la "Romanii au talent"

Vezi integral si in exclusivitate emisiunea "Romanii au talent" pe Voyo.ro!

Carpaci Florian isi cauta destul de tarziu gloria: la 82 de ani, insa asta nu l-a impiedicat sa ofere un spectacol cu adevarat impresionant.

El s-a prezentat la preselectiile emisiunii-fenomen "Romanii au talent" insotit de un vecin al sau.

A reusit sa o impresioneze pe Andra, dar i-a lasat masca si pe cei doi prezentatori, Smiley si Pavel Bartos, care il sustineau din culise pe batran si se minunau de abilitatile sale.

Barbatul este sarac si traieste dintr-o pensie de nevazatori. Pe langa faptul ca nu vede aproape deloc, el nici nu aude foarte bine si i-a fost greu sa comunice si sa asculte opiniile juriului.

Mihai Petre a declarat complet emotionat: "Este primul numar la care raman mut, nimeni nu s-ar fi asteptat la asta de la un om de 82 de ani!"

Citeste si: EA poate sa-i ia locul Rihannei. Jay-Z o sustine, fanii o iubesc si are deja un single de 7.000.000 de vizualizari  
 

Vezi integral pe voyo.ro cea de-a doua editie Romanii au Talent!

Facebook.com/Romaniiautalent

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni