• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Mihai Petre, o aparitie surprinzatoare pe aeroportul din Timisoara. E pentru prima oara cand juratul de la "Romanii au talent" este vazut asa

Mihai Petre, o aparitie surprinzatoare pe aeroportul din Timisoara. E pentru prima oara cand juratul de la "Romanii au talent" este vazut asa

Mihai Petre, o aparitie surprinzatoare pe aeroportul din Timisoara. E pentru prima oara cand juratul de la "Romanii au talent" este vazut asa

De ziua Andrei, intreaga echipa de la "Romanii au talent" a pus la cale o surpriza de proportii pentru cantareata care a implinit 27 de ani.

Toata echipa show-ului, in frunte cu Mihai Petre si Andi Moisescu, colegii din juriu ai Andrei, precum si prezentatorii Smiley si Pavel Bartos au spus "prezent" la aeroportul din Timisoara, incarcati cu confetti, coifuri colorate, tort si sampanie. 

Daca Andi a fost cel care a deschis sampania, Mihai a avut grija de tortul glazurat cu fotografia de pe afisul "Romanii au talent", special pregatit pentru ziua de nastere a simpaticei Andra.

 

Te-ai uitat la Vocea Romaniei si te-ai intrebat: Eu cate scaune as intoarce? 

Nu mai sta pe ganduri! Intra acum pe vocearomaniei.protv.ro si inscrie-te in adevarata competitie a vocilor! 

"Doar vocea conteaza!" Completeaza formularul de inscriere aici 

 


Mihai Petre, cunoscut drept cel mai dur jurat de la "Romanii au talent", a fost el insusi o aparitie surprinzatoare.

Imbracat casual, cu o pereche de blugi si tricou bleumarin, asa cum nu apare niciodata la televizor, Mihai, 34 de ani, a lasat la vedere bicepsii puternici, rezultatul antrenamentelor intense in sala de dans, dar si al orelor petrecute la fitness.



Nu multi fani stiau ca, in spatele tinutelor elegante si sobre de la "Romanii au talent", Mihai Petre ascunde un corp bine lucrat si tonifiat, cu muschi perfect sculptati.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni