Mihai Bobonete: "E genul de moment la care rămâi cu zâmbetul pe buze toată seara!”

Mihai Bobonete: "E genul de moment la care rămâi cu zâmbetul pe buze toată seara!”

Talentul a luat cu asalt România! Săptămâna trecută, Pavel Bartoș și Smiley au declarat deschis un nou sezon al celui mai iubit show de divertisment.

Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete s-au așezat la masa juriului și i-au primit cu zâmbetul pe buze și aplauzele pregătite pe concurenții care și-au luat inima în dinți și au venit în fața lor. În doar câteva ore, de la 20:30, noi curajoși vor urca pe scenă! 

După ce în prima ediție jurații s-au ridicat în picioare, ca și publicul din sală, și s-au bucurat de numere incredibile, iar Andra, cât și cei doi simpatici prezentatori, Smiley și Pavel, au apăsat butonul auriu, diseară spectacolul va continua cu noi surprize care nu pot fi ratate.

Un moment încărcat de emoție va fi oferit de un concurent de 84 de ani, care a lucrat în învățământ și va povesti că ”nu știe ce-i beția sau țigara”. Pasionat de pescuit, el va veni în fața juraților cu un instrument muzical din care-i place să ofere povești de ascultat. Înainte de a ieși de pe scenă, el le va oferi, celor care vor ști să asculte, o adevărată lecție de viață în această perioadă dificilă: ”Fiți înțelegători cu toții, să fim corecți în viață... că altfel ne ducem...”. 

”Ce ureche muzicală trebuie să ai să poți crea muzică din orice. Simț muzical aparte”, va spune Andra după ce un concurent îi va surprinde pe toți cu instrumentele necovențioanele pregătite pentru prestația lui. Despre ce este vorba, descoperim în câteva ore. 

De pe scenă nu va lipsi nici amintirea lui Michael Jackson, care-l va face pe Andi Moisescu să spună: ”O să te trecem în Cartea de Aur a emisiunii”. Cum va reuși el să-l convingă pe jurați că este unul dintre acei fani care duce mai departe spectacolul regretatului artist, vom vedea în această seară. 

Ce concurent îl va face pe Mihai Bobonete să spună: ”E genul de moment la care rămâi cu zâmbetul pe buze toată seara”, dar și cum multe alte secunde de visare vor fi transformate în realitate pe cea mai importantă scenă, puteți vedea în această seară, pe PRO TV! 

Talentul abia și-a făcut încălzirea, spectacolul continuă! Nu ratați, de la 20:30, cea de-a doua ediție a #super sezonului 12 Românii au talent! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni