Mihai Bobonete a apăsat primul lui buton auriu din acest sezon: ”M-a răscolit total!”

Mihai Bobonete a apăsat primul lui buton auriu din acest sezon: ”M-a răscolit total!”

”Așa ne putem descoperi... încercând!”. Așa a început discursul lui Andi Moisescu după ce unul dintre concurenții care au urcat pe scenă nu a reușit să-i convingă pe jurați. Dar vorbele lui sunt un adevărat manifest al celui mai iubit show de divertisment din România! 

Cei care au curajul, care au muncit și care nu se tem să încerce... își vor găsi mereu locul pe scenă! Drept dovadă a stat și cea de-a doua ediție a sezonului #super12. 

”Nu înțeleg cum un copil de 12 ani poate să transmită atât de bine. Mă întreb oare dacă nu cumva e un miracol? M-a răscolit total. Datoria mea e să spun lumii: fiți atenți la fata asta”, a spus Mihai Bobonete după ce a apăsat pentru prima dată butonul auriu în acest sezon. Fericita este Raisa Radu, o puștoaică care a început să cânte de la 6 ani, fără să fi făcut canto vreodată. Înainte de a intra pe scenă ea admitea: ”Nu-mi este teamă să primesc X. Așa văd realitatea”... însă ceea ce a urmat a fost prima filă a unei povești de vis! Cu tânăra ne vom revedea direct în semifinale. 

A doua ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:02. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14.3 puncte de rating și 41.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.5 puncte de audiență și 13.1% share. De-a lungul difuzării, aproape 2.7 milioane de români au simțit emoțiile concurenților care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 21:11, peste 3.4 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

3 sau 4 de DA au primit din partea juraților: Stelaluna, Christopher Servas, Luca Mastacan, Alissa și Miruna Popa, X-Treme Brothers, Andrea Imparato, Victor Moiseev, Detali Time, Dinu Blănaru, Sofia & Alexandru Constantin și Codruț Boticaș. 

Urmează o săptămână de așteptare până la o nouă ediție spectaculoasă a show-ului Românii au talent! Până atunci, puteți revedea momentele favorite pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni