• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Dan Spataru" de la "Romanii au talent", verde in cap "ca Fuego" si iubita lui, "Miaela", au oferit un moment pe care juriul nu-l va uita niciodata :)

"Dan Spataru" de la "Romanii au talent", verde in cap "ca Fuego" si iubita lui, "Miaela", au oferit un moment pe care juriul nu-l va uita niciodata :)

"Dan Spataru" de la "Romanii au talent", verde in cap "ca Fuego" si iubita lui, "Miaela", au oferit un moment pe care juriul nu-l va uita niciodata :)

Show-ul este si pe Voyo.ro.

El - un "obisnuit" al scenei de la "Romanii au talent" si indragostit pana peste cap, ea - o aspiranta la statutul de cantareata, dornica de independenta, dar coplesita de emotii.

Sebastian si Mihaela sunt "o pereche pe care n-o voi uita niciodata, dar nici intelege", dupa opinia lui Mihai Petre, pe cand Andi este de parere ca cei doi sunt uniti de "talentul" muzical, iar el face toate eforturile ca sa o cucereasca pe ea, "e frumos, ca-n viata".

Mihaela a venit la "Romanii au talent" sa arate ca stie sa cante. Nu este la prima aparitie pe scena show-ului. Anul trecut, doar l-a insotit pe partenerul ei, cu care sustine ca "nu a avut nicio relatie".

Se pare ca intre cei doi porumbei lucrurile nu stau chiar pe roze: "E greu de cap", spune ea. "Colegii de la camin mi-au spus ca mai bine veneam singura cu talentul meu, cu el mai mult m-am facut de ras". Zis si facut: Mihaela a venit acum la "Romanii au talent" cu incredere mare in fortele proprii.

Cand l-au vazut pe fostul concurent, Smiley si Bartos l-au intrebat: "Te-ai dat cu ceva in par?", curiosi de culoarea verde care ii stralucea pe plete.

"Da, m-am dat", a recunoscut acesta. "Si l-am facut ca Fuego", a completat el, spre amuzamentul celor doi prezentatori.

"Deci Fuego are parul verde", a fost concluzia logica a lui Pavel Bartos.

Mihaela si-a vazut implinit visul, acela de a canta ea insasi pe scena show-ului "Romanii au talent".

Cum a deschis gura si a inceput sa cante "Haaam, ham un baieteeel, soarele pe cer nu-i frumos ca el"... juriul a capitulat. Iar momentul inceput prost s-a terminat cat se poate de repede, cu 3 X-uri.

Vezi ACUM a patra editie de "Romanii au talent", pe Voyo.ro.

Te simti talentat? Inscrie-te in urmatorul sezon "Romanii au talent"


"Cine ti-a spus ca esti talentata? Sebastian?", a vrut Andra sa afle.

"Nu, stiam eu sigur", a fost raspunsul concurentei care a venit la "Romanii au talent" speranta si a parasit competitia in calitate de "esec epic".

Insa momentul nu s-a terminat aici... Sebastian si-a facut curaj si si-a incercat din nou norocul. Vorba cantecului, "drumurile noastre, poate, s-au mai intalnit", insa nici prima, nici a doua oara pe scena de la "Romanii au talent", Sebastian si Mihaela, fiecare cu propria reprezentatie, nu i-au convins pe jurati ca au ceea ce le trebuie pentru a-si continua cursa cate finala show-ului.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni