Mihaela Radulescu

12 Ianuarie 2015, 16:47


	Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai apreciate personalitati a industriei media din Romania, cu o experienta de 16 ani in televiziune. Ea este o vedeta de top, cu experienta relevanta ca moderator si realizator, 3 ani de radio, peste 10 ani de texte publicate si autoare a patru best-seller-uri pana in momentul de fata.

A facut nenumarate campanii umanitare atat pe cont propriu, cat si cu diverse organizatii precum “United Way“, “Save the children“, “Hopsice – Casa Sperantei“, “Crucea Rosie“, “Ana si copiii“, “WWF“, “Salvati Dunarea si Delta“, “Mai mult verde“ si a fost consilier si participant activ la actiuni de voluntariat si organizari de strangeri de fonduri. Recent a fost numita ambasador al organizatiei Salvati Copiii in Campania impotriva violentei asupra copiilor.

E pasionata de sporturi extreme, realizand singura emisiune cu acest profil din Romania, dar si de jurnalismul extrem – a fost in ambele zone de razboi, Irak si Afganistan, iar filmul realizat integral de ea, “Stelele desertului“, a fost premiat de APTR, dar si de Ministerul Apararii Nationale.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO