Mihaela Radulescu si Andra, despre trucuri de infrumusetare. Care sunt secretele celor doua vedete

Mihaela Radulescu si Andra, despre trucuri de infrumusetare. Care sunt secretele celor doua vedete

Romanii de pretutindeni vor urca pe scena si vor face Marea Unire a Talentului intr-o sarbatoare cat un sezon.

Sezonul 8 Romanii au talent incepe pe 16 februarie! In fiecare vineri seara, de la 20:30, telespectatorii vor urmari show-ul suprem si vor avea parte de magia talentului, care le va aduce bucurie, emotie si foarte multa distractie. 

Incantata ca a descoperit si in acest sezon talentul in cele mai diverse forme, Mihaela Radulescu a spus: "Va fi un sezon ca un blockbuster, plin de trairi de tot felul. Preselectiile au fost incarcate de emotii, iar concurentii mai determinati ca niciodata, creativi, si cu o dorinta apriga de a arata cine sunt cu adevarat". 

Pana la startul noului sezon, Mihaela Radulescu ne-a dezvaluit care sunt trucurile sale de infrumusetare. Membra juriului Romanii au talent spune ca este un mare fan al mastilor cosmetice: "Fac experimente acasa si apoi o aleg pe cea castigatoare pentru o zi de munca, de filmare". 

Pentru a fi mereu in forma si a arata fresh, Mihaela Radulescu ne recomanda sa dormim noaptea, sa nu consumam alcool si sa incercam sa fim fericiti. 



Bucuroasa ca asteptarea a luat sfarsit si ca in scurt timp va incepe sezonul 8 al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent, Andra a declarat: "Am vazut numere cu adevarat spectaculoase, concurenti extrem de ambitiosi, care nu au lasat nimic sa-i abata de la drumul lor si de la ceea ce-si doresc".

Fanii Andrei sunt extrem de curiosi sa afle care sunt ritualurile de frumusete ale artistei lor preferate. Intrebata de Oana Tache ce face pentru a arata mereu bine, membra juriului Romanii au talent a povestit ca nu are foarte mult timp la dispozitie pentru aceasta activitate. Cu toate acestea, artista spune ca nu sare niciodata peste partea de demachiere si hidratare a tenului. 



 


Scena este pregatita pentru Marea Unire a Talentului! Show-ul suprem, Romanii au talent – sezonul 8, din 16 februarie la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni