Mihaela Radulescu si Andra, despre trucuri de infrumusetare. Care sunt secretele celor doua vedete

05 Februarie 2018, 12:19


	Mihaela Radulescu si Andra, despre trucuri de infrumusetare. Care sunt secretele celor doua vedete

Romanii de pretutindeni vor urca pe scena si vor face Marea Unire a Talentului intr-o sarbatoare cat un sezon.

Sezonul 8 Romanii au talent incepe pe 16 februarie! In fiecare vineri seara, de la 20:30, telespectatorii vor urmari show-ul suprem si vor avea parte de magia talentului, care le va aduce bucurie, emotie si foarte multa distractie. 

Incantata ca a descoperit si in acest sezon talentul in cele mai diverse forme, Mihaela Radulescu a spus: "Va fi un sezon ca un blockbuster, plin de trairi de tot felul. Preselectiile au fost incarcate de emotii, iar concurentii mai determinati ca niciodata, creativi, si cu o dorinta apriga de a arata cine sunt cu adevarat". 

Pana la startul noului sezon, Mihaela Radulescu ne-a dezvaluit care sunt trucurile sale de infrumusetare. Membra juriului Romanii au talent spune ca este un mare fan al mastilor cosmetice: "Fac experimente acasa si apoi o aleg pe cea castigatoare pentru o zi de munca, de filmare". Pentru a fi mereu in forma si a arata fresh, Mihaela Radulescu ne recomanda sa dormim noaptea, sa nu consumam alcool si sa incercam sa fim fericiti. Bucuroasa ca asteptarea a luat sfarsit si ca in scurt timp va incepe sezonul 8 al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent, Andra a declarat: "Am vazut numere cu adevarat spectaculoase, concurenti extrem de ambitiosi, care nu au lasat nimic sa-i abata de la drumul lor si de la ceea ce-si doresc".

Fanii Andrei sunt extrem de curiosi sa afle care sunt ritualurile de frumusete ale artistei lor preferate. Intrebata de Oana Tache ce face pentru a arata mereu bine, membra juriului Romanii au talent a povestit ca nu are foarte mult timp la dispozitie pentru aceasta activitate. Cu toate acestea, artista spune ca nu sare niciodata peste partea de demachiere si hidratare a tenului.  


Scena este pregatita pentru Marea Unire a Talentului! Show-ul suprem, Romanii au talent – sezonul 8, din 16 februarie la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Vezi episoade in intregime pe