Mihaela Radulescu a apasat aseara ultimul golden buzz al sezonului opt Romanii au talent!

Mihaela Radulescu a apasat aseara ultimul golden buzz al sezonului opt Romanii au talent!

Vineri seara, talentul get-beget a smuls ropote de aplauze in cea de-a saptea editie a show-ului suprem,  Romanii au talent. Concurenti inzestrati cu aptitudini uluitoare si fara margini s-au unit si au dat dovada inca o data de pasiune, energie si entuziasm. 

Povestile emotionante ale romanilor care au trecut peste orice obstacol pentru a-si vedea visul implinit, momentele pline de suspans si reprezentatiile spectaculoase au fost doar cateva dintre ingredientele serii. Telespectatorii au asistat la un show grandios, in care concurentii au demonstrat ca sunt pregatiti sa se autodepaseasca si ca pot deveni noii eroi nationali.

Cea de-a saptea editie a sezonului 8 Romanii au talent a fost lider de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 15.6 puncte de rating si 45.6 % share, de patru ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.4 puncte de rating si 10% share.
 
Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 2.9 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:57, aproape 3.7 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.
 
Aplauze, bucurie si momente inaltatoare
 
Momentele pline de energie si vibratii pozitive au cucerit aseara publicul, iar juratii au fost incantati de stralucirea si determinarea concurentilor care au urcat pe scena dornici sa impresioneze si sa faca spectacol. Acestia si-au aratat cu mandrie talentul, iar cei prezenti in sala au rezonat cu momentele prezentate de ei si i-au rasplatit cu aplauze indelungi. Tot in editia de vinerea aceasta, Mihaela si-a ales favorita si a apasat butonul auriu pentru un moment extraordinar de dans contemporan si acrobatie prezentat cu emotie, gratie si dramatism de frumoasa Alla. Concurenta i-a fascinat pe toti cu abilitatile ei, iar jurata nu a ezitat si a decis imediat sa o trimita direct in semifinale.
 
Aseara, reprezentatii de stand-up comedy, pictura pe apa, echilibristica, beatbox si arte martiale, dans contemporan, muzica instrumentala, dans ucrainean sau belly dance si canto au fost aduse pe scena talentului si au creat un show desavarsit. Smiley si Pavel Bartos au sustinut concurentii din culise, au dansat si au trait fiecare moment la intensitate maxima, iar la finalul serii, Alexandru Dragomir, Alina Ciceo si Radu Domsa, Anca Moiseanu, The Violin Guy, Ansamblul Pelinita, Nicolae Jantovanu, Ecaterina Cosareva, Alexander Jr., Ion Popa, C.S. Phoenix Bacau, Leonardo Dragusin, georgiana Neacsa, Willmark Dance Academy, Sergiu Hudrea, Ela Sol, Irina Livitchi si Luigi Nicolae au primit 3 sau 4 DA din partea juratilor si fac un pas inainte spre titlul de cel mai talentat roman.
 
Show-ul suprem, Romanii au talent, continua vinerea viitoare, de la 20:30, cu noi momente fascinante, numai la PRO TV!
 
Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni