Mihaela Bilic, despre momentul magic din viața ei: „Am asistat uluită la...”

Mihaela Bilic, despre momentul magic din viața ei: „Am asistat uluită la...”

Noul sezon „Românii au talent” va începe vineri, pe data de 20 ianuarie, atât la PRO TV, cât și pe VOYO.

Până la debutul pe care toți românii îl așteaptă cu sufletul la gură, câteva vedete ne-au împărtășit momentele magice pe care le-au trăit în viață.

Mihaela Bilic a ales să vorbească despre Lola, cătelușa sa:

„Magic...

Momentul în care perechea mea de labrador a făcut pui a fost o experiență magică. Am asistat uluită la transformarea peste noapte a Lolei: dintr-o cățelușă jucăușă și răsfățată... într-o mamă responsabilă și iubitoare. Cât despre pui, spectacolul a fost senzațional! Inițial erau niște mormoloci fără ochi și fără urechi, cu o gură enormă, care nu știau să facă altceva... decât să mănânce. După câteva săptămâni, au devenit cei mai frumoși, irezistibili și adorabili cățeluși. 

E magic felul în care funcționează instinctele și cât de bine este organizat miracolul vieții pe Pământ. Pe animale nu trebuie să le învețe nimeni ce au de făcut. Și sunt fericite. Poate și noi am fi mai împliniți și mai mulțumiți dacă am trăi în ritm cu natura, bucurându-ne de simplitatea și frumusețea lucrurilor mici. Pentru că un pui de labrador este cu adevărat MAGIC!”, a mărturisit Mihaela Bilic.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni