Medea si familia Luca au urmarit videochatul protv.ro cu Valentin Luca! Vezi AICI integralul!

Medea si familia Luca au urmarit <span style="color: rgb(255, 0, 0);">videochatul protv.ro</span> cu Valentin Luca! Vezi AICI integralul!

Valentin Luca, unul dintre finalistii primului sezon "Romanii au talent" a fost la videochatul organizat de www.protv.ro si a raspuns tuturor intrebarilor postate de vizitatori pe site-ul nostru.

Pe langa faptul ca a reusit sa impresioneze juriul si tespectatorii cu momentele pe care le-a prezentat in cadrul show-ului "Romanii au talent", el este foarte apreciat si de domnisoarele care i-au lasat de mesaje care mai de care mai picante pe chatul paginii de live.

Medea Felina
si familia Luca  au intrat si ei pe protv.ro sa-l vada pe Valentin Luca la videochat, spre incantarea lui. De altfel, mai multi prieteni si colegi de-ai lui au urmarit videochatul si i-au lasat intrebari, care de care mai amuzante. Valentin a ramas in relatii foarte bune cu concurentii de la “Romanii au talent”, cu care pastreaza legatura la telefon. Cel mai bine s-a inteles cu Valentin Dinu, baietii de la  trupa Freaquency si Madalina Luca, fata cu naiul, dupa cum spune el.

Mai jos ai posibilitatea de a revedea integral videochatul cu Valentin Luca!
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni