Momentul care l-a facut pe Andi Moisescu sa exclame: "Asta e curat Revelion 1982!"

Momentul care l-a facut pe Andi Moisescu sa exclame:<span style="color:#f00;"> "Asta e </span><span style="color: rgb(255, 0, 0); ">curat </span><span style="color: rgb(255, 0, 0); ">Revelion 1982!"</span>

Show-ul ROMANII AU TALENT este integral pe Voyo.ro.

Fosta mascota a echipei nationale de fotbal, domnul Petrica Ciobanu, 61 de ani, a facut super show la “Romanii au talent”.

Cum l-a vazut, Pavel Bartos l-a recunoscut: “Va stiu de pe stadion!”. Incurajat, domnul si-a varsat of-ul: “Am fost mascota echipei nationale, de-am ajuns in America si-n Franta. In Coreea de Sud nu m-a lasat Hagi sa merg, ca avea alta mascota. Sa vie Hagi sa-si ceara scuze si sa ma ia cu elicopterul si echipa nationala va merge mai departe!”.

Vezi toata emisiunea ROMANII AU TALENT pe Voyo.ro

Facebook.com/Romaniiautalent   

Inainte sa intre pe scena, domnul Petrica a tras o dusca direct din plosca: Pavel si Smiley au facut ochii mari, mari, dar concurentul i-a linistit: “e apa!”.

“De ce va holbati asa la mine?” i-a intrebat el pe jurati, care intr-adevar pareau cam uimiti de aparitia unui batran in costum popular si cu mustata de Pacala.

“Eu Pacala  ma numesc 

Coborat-am din poveste

Cu umorul meu pribreag

Sa cant viata care este

In satucul nostru drag”

 

Dupa strofa asta, au urmat altele, pe care juriul nu le-a inteles foarte bine: “Ce ziceati dumneavoastra acolo de ceva cu vaca in priza?

Domnul Petrica n-a reusit sa dezlege misterul, asa ca pana la urma a primit 3 de X. Prezentatorii se trantisera pe jos in culise, iar Smiley se prefacea ca doarme. “Nu mai dati cu X ca il treziti pe Smiley!

“Eu stiu vreo 60 de imitatii, bre!” a spus el, dar Andi Moisescu nu parea convins ca un asemenea talent are sanse pe mai departe: “Asta seamana a Revelion 1982, curat!

Si acuma, ce fac, ma mai schimb in Chaplin, in Vlad Tepes, ca am teapa cu mine? Sau in Napoleon?” nedumerit de cele trei X-uri primite de la juriu. :)



Bunica bate toba! ELE sunt reprezentantele Rusiei la Eurovision. Bunicile care te vor face sa razi cu lacrimi. VIDEO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni