Marius Moga si Adrian Nour alaturi de Trio Zamfirescu vin vineri la "Romanii au talent"!

Marius Moga si Adrian Nour alaturi de Trio Zamfirescu vin vineri la "Romanii au talent"!

Vinerea aceasta va avea loc ultima semifinala a celui de-al cincilea sezon Romanii au talent. Ultimii 12 concurenti sunt pregatiti sa-si prezinte momentele de exceptie, sa uimeasca publicul si juratii cu talentul lor desavarsit si sa intre in lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro. Pe langa reprezentatiile spectaculoase ale celor 12 semifinalisti, telespectatorii vor avea parte si in cel de-al cincilea show live de surprize venite din partea unor artisti cunoscuti.

Antrenorul de la Vocea Romaniei, Marius Moga, va urca vineri pe scena talentelor pentru a canta live cea mai noua melodie a sa impreuna cu Achi, Suntem pasari calatoare. Artistul a filmat de curand si un videoclip pentru aceasta piesa, in care libertatea si prietenia sunt transmise perfect prin imagini si versuri.

Suntem pasari calatoare este o melodie speciala si ma bucur nespus sa o pot canta pe scena de la Romanii au talent, alaturi de Achi, un tanar foarte talentat. Este o piesa cu un mesaj profund si imi doresc sa ajunga la inimile celor de acasa.”, a spus Marius Moga.

Vocea Romaniei si Romanii au talent se regasesc din nou pe aceeasi scena pentru un moment incredibil prezentat de doua talente de exceptie. Adrian Nour si Trio Zamfirescu au cucerit publicul cu interpretarile lor, iar vineri vor aduce in casele romanilor in aceasta formula multa voie buna si emotie. Impreuna vor canta o melodie din folclorul romanesc, intr-o orchestratie originala de flamenco.

Daca Smiley nu i-ar fi cunoscut pe fratii Zamfirescu la Romanii au talent, n-as fi cantat alaturi de ei fado in finala de la Vocea Romaniei. Le multumesc ambelor concursuri, dar si lui Smiley, ca mi i-au adus in cale. De atunci am devenit buni prieteni si ne bucuram de concerte frumoase impreuna. V-am pregatit un moment special pentru semifinala de vineri, o mostra a ceea ce facem in show-urile noastre. Speram sa va placa!”, a declarat Adrian Nour

Ne bucuram foarte mult ca in aceasta editie vom avea ocazia sa aparem alaturi de concurentul nostru preferat din finala sezonului trei Vocea Romaniei, un artist complet si un muzician rafinat. Este vorba despre Adrian Nour, alaturi de care am ajuns sa ne simtim ca o adevarata echipa. Ne-am simtit si ne simtim extraordinar pe scena Romanii Au Talent. Este una dintre cele mai placute experiente traite de noi, ce va ramane de neuitat in sufletul nostru. Atmosfera de concurs inca se simte, desi nu mai suntem concurenti. Emotia si suspansul plutesc in aer, si, cred ca aceste sentimente le vom retrai de fiecare data cand vom urca pe aceasta scena.”, a completat Georgeta Zamfirescu.

Cel de-al cincilea show live Romanii au talent va aduce saptamana aceasta telespectatorilor, momente formidabile insotie de elemente grafice fabuloase, entuziasm, pasiune, forta, emotie, vointa, mult talent autentic si lupta incredibila pentru titlul de erou national.

Si vinerea aceasta, de la 20:30, romanii sunt invitati sa-si sustina eroii si sa-si voteze preferatii pe care-i vor trimite in marea finala Romanii au talent, ce va avea loc pe 12 iunie, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni