• PRO TV
  • Marian Vasilescu: "Si eu l-am votat pe Adrian Tutu!  Vezi AICI integral videochatul!

Marian Vasilescu: "Si eu l-am votat pe Adrian Tutu!  Vezi AICI integral videochatul!

Marian Vasilescu: "Si eu l-am votat pe Adrian Tutu!  <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi AICI integral videochatul! </span>

Marian Vasilescu a fost la videochat-ul protv.ro, unde a vorbit despre cum i s-a schimbat viata dupa "Romanii au talent" si ce planuri de viitor are.

De aproape o saptamana, Marian Vasilescu s-a mutat in Bucuresti si, dupa cum a marturisit la videochat, “In prezent sunt ocupat sa ma distrez! Oriunde e distractie, hop si eu!”. Merge la diferite evenimente, prezentari de moda, a fost si prin cluburi si spune ca ii place viata in capitala.

Nu are prietena, deocamdata

Sunt in asteptarea unei domnisoare frumoase, care sa apara calare pe un cal alb!”, glumeste Marian. De la fata ideala, are pretentia sa nu fie siliconata si nici pitzipoanca de Dorobanti.

Vrea sa se tunda

In viitorul apropiat, tanarul cantaret vrea sa isi schimbe look-ul: “Vreau sa fac ceva cu parul asta! Astept propuneri de la fani pe Facebook”, spune el.

"Si eu am tinut cu Adrian Tutu!"

Cat despre castigatorul de la Romanii au talent”, Marian Vasilescu nu intelege de ce au aparut atatea comentarii negative: “A castigat pentru ca e talentat si pentru ca Romania l-a votat! Si eu l-am votat pe Adrian Tutu! L-am mai votat si pe Dinu Valentin si pe Valentin Luca. Dupa concurs, mi-a venit facture la telefon de 320 ron!”, sustine cantaretul.

Marian Vasilescu a cantat la videochat la cererea fanilor, “Trandafir de la Moldova”, “Hero” si “Use somebody”.

Mihai Petre nu este un om rau

Despre Mihai Petre are o parere foarte buna: “Chiar daca incearca sa para rau, nu-i iese! Are un fel de a privi si de a zambi incat nu poate sa fie un om rau!”.

Sunt mandru de vocea mea, dar sunt constient ca mai trebuie lucrata. Saptamana viitoare ma apuc serios de canto, trebuie sa gasesc o profesoara buna!”, mai spune Marian. In afara de muzica, e pasionat de inot, patinaj artistic, dar si de dansuri: flamenco, tango si vals.

Am fost barman, apoi MC intr-un club. Ca barman, nu stiam sa fac nici cocteiluri. Doar luam sticlele din frigider si le duceam la masa, nu reuseam nici pe departe sa fac ce face Valentin Luca!”, a spus el la videochat.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni