Marian Andrei dezvăluie care a fost momentul magic din viața lui: „Oh, dar sunt atât de multe!”

Marian Andrei dezvăluie care a fost momentul magic din viața lui: „Oh, dar sunt atât de multe!”

Mai sunt doar câteva zile până când magia va apărea din nou pe micile ecrane! Românii au Talent, sezon 13, promite momente unice și pline de emoție! 

Au mai rămas doar câteva zile până când se va difuza cel mai iubit show de talente! Sezonul 13 Românii au Talent urmează să aducă în fața telespectatorilor momente unice și pline de magie! Acesta va avea debutul vineri, 20 ianuarie, la ora 20:30 pe PRO TV și pe VOYO.

Marian Andrei a oferit un interviu exclusiv PRO TV în cadrul căruia a spus care a fost momentul magic din viața lui:
 

„Momentul magic din viața mea? Oh, dar sunt atât de multe! Țin minte când am pus prima casetă într-un magnetofon și am apăsat pe „Play”... MAGIE! Einz, Zwei, Polizei de Mo-Do… CUM?! Cum stau cântăreții acolo?! Cred că aveam vreo 5 sau 6 ani?

Un alt moment de magie a fost ultima cursă de Viteză în Coastă la care am participat. Știam că mă retrag și că va fi pentru ultima dată când voi participa, așa că mi-am propus să las emoțiile deoparte și să mă bucur de cursă. Eram la Poiana Brașov, traseul care pornește de la Livada Poștei. Nu am simțit cei 5 km ai traseului... deloc! Ceasul zice că i-am parcurs în mai puțin de 2 minute și jumătate, dar nu știu să spun dacă acea cursă a durat o zi sau doar cât spune cronometrul. Am simțit fiecare centimetru de asfalt și că timpul se întinde, că îl pot controla, că este relativ și că mă pot juca cu el în așa fel încât micuța mașină să facă tot ce-i spun eu. Nu știu să-mi explic fenomenul și de-asta cred că a fost magie”, a spus el. 

Vineri, 20 ianuarie, de la 20:30, pe PRO TV, începe Românii au talent sezonul 13. Emisiunea se vede și pe VOYO.


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni