Magitot și Jorge, invitații lui Smiley la Românii au talent Backstage Show

Magitot și Jorge, invitații lui Smiley la Românii au talent Backstage Show

S-a mai terminat o ediție de Românii au talent, așa că avem episod nou Românii au talent Backstage Show pe VOYO. 

Pavel Bartoș este prins cu filmările pentru pelicula Ramon, așa că Smiley s-a ocupat de cei doi invitați ai emisiunii: Magitot și Jorje. 

“Mă simt abandonat, trădat...După 12 ani de relație nu-mi vine să cred că-mi face treaba asta. Mă bazam foarte tare să fim împreună astăzi”, a glumit Smiley făcând referire la absența motivată a lui Pavel Bartoș. 

Magitot este obișnuit cu scena de la Românii au talent, el bifând până acum două sezoane. Magicianul este și câștigătorul premiului de originalitate în 2019.

“Am fost de două ori. Aș veni în fiecare sezon dacă mi s-ar permite. A fost foarte tare. Le recomada tuturor celor care cred că au talent sau fac lucruri deosebite să vină să își încerce norocul”, a spus Magitot. 

În emisiunea exclusiv digitală despre culisele celui mai iubit show de divertisment, Smiley a avut-o ca invitată, printr-un apel video, și pe Alexandra Croitoru, tânăra care a primit Golden Buzz de la Dragoș Bucur. 

După ce a văzut momentul Alexandrei de la Românii au talent, Jorge i-a trasmis: “Tu când cânți nu cânți, tu spui o poveste. Și timbrul tău e specific! (...) Din momentul în care a fost apăsat acel Golden Buzz, ție ți-a început cariera artistică”.

Alexandra a vorbit despre momentul în care s-a aflat în fața juraților: “Pe scenă mă simt eu! A fost un șoc. Nu mă așteptam să iau Golden Buzz... Visul meu este să fac o carieră în muzică. Asta mi-am dorit de când eram mică”. 

Mai multe vezi pe VOYO, în cel mai nou episod din Românii au talent Backstage Show

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni