• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Magicianul Robert Tudor are un baietel superb si o sotie extrem de frumoasa. Imaginile din vacanta sunt aborabile

Magicianul Robert Tudor are un baietel superb si o sotie extrem de frumoasa. Imaginile din vacanta sunt aborabile

Magicianul Robert Tudor are un baietel superb si o sotie extrem de frumoasa. Imaginile din vacanta sunt aborabile

Magicianul Robert Tudor a facut spectacol de fiecare data atunci cand a urcat pe scena "Romanii au talent". Reprezentatiile lui au fascinat, iar de aici si pana la calea succesului nu a mai fost decat un pas.

In urma cu putin timp, Magicianul a publicat pe pagina de Facebook o imagine in care apare alaturi de sotia si de fiul sau in varsta de numai 9 luni. Cei trei se afla in vacanta in Grecia si se bucura de cateva clipe de relaxare.

"O poza care imi umple sufletul si pot spune cu mana pe inima ca nimic in viata asta nu e mai frumos decat o familie cu copii. Restul vin de la sine pentru ca ne place sa-i zambim vietii si sa ii multumim pentru tot. Aceasta este prima poza ca prezentator al Vocii Romaniei Junior! ‪#‎vocearomanieijunior‬ ‪#‎magic‬", a fost mesajul pe care magicianul l-a pus in descrierea imaginii.

"Voi ca voi, dar micutul este bestial, ii rade toata fata!", "F frumos !! Fericire si bucurii sa aveti mereu !!", "Juniorul face tot farmecul", "O magie mică si frumoasa !", au fost numai cateva dintre mesajele trimise de fani.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni