Maestrul regurgitației de la Românii au talent, 30 de ani de succes cu același show

Maestrul regurgitației de la Românii au talent, 30 de ani de succes cu același show

Stevie Starr, scoțianul de 56 de ani care a șocat audiența în prima ediție a show-ului #9suprem Românii au talent, colindă lumea cu spectacolul său excentric. Peste tot unde merge primește aceeași întrebare: „Cum reușești să faci asta?”.

De aproape 30 de ani uimește audiența de pe întreg mapamondul și, până acum, nimeni nu a reușit să înțeleagă care e secretul numărului său senzațional. Stevie Starr, pe numele real Stephen Wright, a stâns o avere în acest timp, din spectacolul său fără egal, susținut pe aproape tot globul. 

Stevie a mărturisit că a descoperit din întâmplare această ablitate, pe vremea când era doar un copil.

„Mi-am descoperit talentul pe vremea când eram la un orfelinat în Scoția. Copiii, cum îi știți, obișnuiau să ia lucruri unii de la alții, fără să ceară. Dintr-un motiv pe care nu mi-l explic, am luat o monedă pe care am înghițit-o și le-am zis: nu îmi veți lua moneda asta. Și nu știu cum s-a întâmplat, dar acea monedă minusculă a ieșit din burta mea. Atunci nu am realizat, dar când am crescut, și am devenit adult, mi-am dat seama că aș putea face un spectacol din asta”, a dezvăluit entertainerul la Românii au talent.

Maestrul regurgitației s-a simțit bine în România până acum și, pentru a demonstra asta, a distribuit pe pagina sa de Facebook fotografii de la filmările emisiunii.


Cum reușește să regurgiteze lucrurile pe care le înghite

De-a lungul anilor, diverși profesioniști într-ale spectacolului, magicieni și doctori au încercat să găsească o explicație logică a reușitelor sale. Unii au lansat ideea că Stevie ar avea stomac dublu, pe care îl folosește doar pentru a „ascunde” lucrurile pe care le scoate în fața publicului.

Însă, medicii au respins această ipoteză, întrucât ea nu explică de ce și în ce manieră scoțianul poate să scoată din stomac lucruri complet uscate. De exemplu, zahărul pe care l-a înghițit pe scena de la Românii au talent, a ieșit exact cum a intrat, complet uscat.

Un iluzionist celebru peste Ocean a analizat numerele sale de-a lungul anilor și a exclus posibilitatea ca acestea să fie o farsă. „Nu este ceva ce înveți la clubul local de magie. Cred că asta se înscrie în ceea ce numim artă pură”, susține Nick Fitzherbert.

Deseori, oamenii pe care-i întâlnește pe stradă îi cer să înghită diverse lucruri, pentru amuzamentul lor. Artistul a dezvăluit și care a fost cea mai amuzantă solicitare care a venit din partea admiratorilor săi. „Unul m-a întrebat dacă pot să-i înghit soția și să o țin acolo”, a dezvăluit performerul.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni