• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Madalina Draghici a avut o vacanta de vis! Vezi unde a fost si ce rol va interpreta in "Pariu cu viata"

Madalina Draghici a avut o vacanta de vis! Vezi unde a fost si ce rol va interpreta in "Pariu cu viata"

<span>Madalina Draghici a avut o vacanta de vis! Vezi unde a fost si ce rol va interpreta in "Pariu cu viata" </span>

Madalina Draghici revine pe micile ecrane in “Pariu cu viata”, primul serial muzical din Romania, ce se va difuza din aceasta toamna la PRO TV, unde va juca rolul Alexandrei, un top model care lucreaza ca asistenta de televiziune.

Madalina si-a inceput vacanta de vara cu o vizita la bunici si o plimbare prin Targoviste: “Am avut o vacanta foarte linistita in cadrul careia m-am relaxat si mi-am incarcat bateriile exact cum imi doream. Am mers la bunica mea si la Targoviste, unde am adunat cirese din “productie proprie”, dupa care au urmat cateva zile superbe in capitala Spaniei.”

Madalina Draghici s-a plimbat pe strazile romantice si inguste din zona veche a orasului, a vizitat obiective turistice vestite si si-a revazut prietenii care locuiesc in Madrid: “M-am plimbat o zi intreaga prin Parque del Retiro, locul meu preferat din Madrid, am vizitat Muzeul el Prado care contine una dintre cele mai frumoase coletii de arta din Europa, Palatul Regal si Templul lui Debod. M-am intalnit cu prieteni stabiliti acolo, iar impreuna am mers sa mancam tapas si paella si am baut sangria”.

Vacanta in Spania a fost de bun augur intrucat, pe langa faptul ca s-a distrat, Madalina “a exersat” in cadrul unei sedinte foto pentru un brand de imbracaminte international, rolul de top model pe care il va juca si in noul serial de la Pro Tv, “Pariu cu viata”: “Voi fi manechin si asistenta tv a Andreei Radulescu interpretata de Diana Dumitrescu. Alexandra este o fata la polul opus fata de Ilinca si asta ma bucura, e o schimbare radicala pe care mi-o doream. Este usor parvenita, frivola, dispusa la orice compromis pentru a ajunge unde isi doreste”, declara Madalina.

Aflata la al doilea proiect din cariera sa actoriceasca, Madalina Draghici spune ca abia asteapta sa auda pe platourile de filmare semnalul “Actiune!”: “Sunt foarte nerabdatoare sa incepem filmarile. Am fost fericita si onorata sa fiu cooptata in acest nou proiect de succes.”

Despre noii ei colegi de platou, tinerii din “La-La Band”, din primul serial muzical din Romania, “Pariu cu viata”, ce se va difuza din aceasta toamna la Pro Tv, Madalina Draghici are numai cuvinte de lauda: “Imi plac foarte mult. I-am vazut inca de la casting cand, in pauzele de filmare, mergeam sa vad ce se intampla acolo. Sunt foarte talentati, plini de energie si entuziasm, iar toate acestea se vor reflecta in produsul finit: primul serial muzical de televiziune din Romania”, spune Madalina.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni