• PRO TV
  • Lucrurile pe care SIGUR nu le stiai despre castigatorul de la "Romanii au talent". VIDEO

Lucrurile pe care SIGUR nu le stiai despre castigatorul de la "Romanii au talent". VIDEO

Lucrurile pe care <span style="color: rgb(255, 0, 0);">SIGUR nu le stiai</span> despre castigatorul de la "Romanii au talent". VIDEO

Cristian Gog a fost joi seara invitatul lui Catalin Maruta la Happy Hour, unde a facut niste trucuri incredibile de magie, cu ajutorul unor cuie si al unor linguri normale, cumparate din supermarket.

Pentru numerele sale de iluzionism, Cristian Gog a avut nevoie de ajutorul cuiva si a si gasit repede o asistenta draguta si blonda in platoul Happy Hour.

A ridicat publicul "Britain's Got Talent" in picioare cu talentul lui! Asculta vocea extraordinara a unui pusti de 9 ani

Primul lucru pe care nu-l stiai despre mentalist - acela ca nu retine usor nume de persoane. :) Pret de un sfert de ora cat a stat domnisoara blonda pe langa el, Gog i-a tot incurcat numele: "Camelia sau Carmen?" Prima data a fost haios, a doua si a treia oara a mai fost cum a fost, dar la un moment dat Maruta era de-a dreptul uluit: "Imi pare rau, sunt mentalist, am o problema cu numele!" i-a raspuns el. 

A doua surpriza a fost umorul de care a dat dovada castigatorul de la Romanii au talent. Ca un bun entertainer, Cristian Gog a facut o multime de glume, cu care a destins atmosfera, cat timp a fost invitatul lui Maruta.

Maruta a vrut neaparat ca mentalistul sa faca inca o data trucul cu lingurile indoite, pe care le-a verificat sa nu fie din galiu (un metal care se topeste la 29 de grade) - dandu-le foc cu o bricheta adevarata - si nici nu au balamale.

"Daca as fi intr-un spectacol, as ruga-o pe .. Camelia sau Carmen? sa-mi dea cu lingurile-n cap!"

"Ca sa demonstrez ca lingurile nu sunt date cu substante chimice, as ruga-o pe Camelia sa linga fiecare din degetele mele!" a glumit el. "Te-am vazut asa, tensionata, si-am zis sa fac o gluma, pentru ca nu stiai ce va urma" i-a spus mentalistul fetei.

Milioane de oameni, impresionati de talentul ei. Uite cum canta la doar 2 ani melodiile celebrei Adele

"O sa vrei sa te invat si pe tine trucul asta, daca reusesti sa ridici o lingura, nu o sa ai nici o problema cu nimic altceva" a mai glumit el cu domnisoara blonda.


Dupa ce a castigat la Romanii au talent, mentalistul a fost foarte aplaudat si felicitat de mii de oameni, dar in scurt timp dupa ce a castigat, au aparut multi care si-au dat cu presupusul despre ce a facut - "ce trucuri ieftine, ce artificii ieftine".   "Nu citesc ce se scrie in presa despre mine, nu pun la suflet lucrurile astea. Sotia mea, in schimb, le citeste si imi spune, uite se mai scrie asta si asta. Eu am vrut asta! O persoana care nu e contestata nu e o persoana importanta" a spus el.

"Nu vreau sa le raspund cu aceeasi moneda, vreau sa le raspund cu ceea ce fac. Cristian Gog este un nume in domeniul mentalismului si vor mai auzi multa vreme despre mine. Sunt primul si singurul mentalist din lume care a castigat o emisiune Got Talent".

"Cei care acum spun ca sunt un sarlatan, un impostor poate vor intelege peste cativa ani ca ceea ce fac eu e o forma de divertisment. Nu vreau sa jignesc inteligenta nimanui cand sunt pe scena, eu sunt acolo sa fac show"

"Pentru mine, magia e REALA, pentru ca e o experienta pe care cineva o traieste, chiar daca e un rezultat al unor iluzii" a spus Cristian Gog la Happy Hour.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni