• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Lucian Răducanu, vampirul-acrobat care a bântuit scena de la ”Românii au talent”, sezonul 9 suprem!

Lucian Răducanu, vampirul-acrobat care a bântuit scena de la ”Românii au talent”, sezonul 9 suprem!

Lucian Răducanu, vampirul-acrobat care a bântuit scena de la ”Românii au talent”, sezonul 9 suprem!

Artistul de circ Lucian Răducanu a avut un moment plin de suspans pe scena emisiunii Românii au talent, sezonul 9 suprem. 

La 32 de ani, Lucian Răducanu se poate lăuda cu o viață dedicată sportului. La doar 4 ani și jumătate, a început să facă gimnastică artistică. De la 15 ani până la 18 ani, a luat și cursuri de gimnastică aerobică. 

Citește și: Ludovic Flitner, bucătarul care l-a iritat pe Mihai Petre: ”Puteam să jur că îl ascult pe Eminem”

Pentru că și-a rupt piciorul, a renunțat la aerobică și a devenit antrenor. Timp de patru ani, a fost antrenor de gimnastică artistă, alături de Mariana Mezei. Împreună, au avut parte de performanțe cu elevii lor - au câștigat campionate naționale, europene și mondiale, la juniori, iar în câțiva ani, au înregistrat rezultate satisfăctoare și la seniori.

În 2004, Lucian s-a apucat de acrobații.  A avut primul spectacol mai important la Cotroceni, pentru președintele Traian Băsescu, alături de Mariana Mezei, apoi a plecat în America timp de șase luni. În Statele Unite, a fost cooptat în trupa AEROS și a avut, printre altele, un spectacol pentru președintele Bush, în fața a 5000 de oameni.

În Circul Globus a intrat în 2008, a avut spectacole numeroase și la înălțime, și la sol, iar în 2011 a devenit prim solist. Din 2013, Lucian activează într-o trupă de cascadori profesioniști, alături de care a jucat în multe filme, atât românești, cât și străine.

Lucian Răducanu este căsătorit și are un băiețel de 3 ani și jumătate. 

”Detaliile mi se par fascinante și admir oamenii care sunt oarecum perfecționiști și atenți la detalii, pentru că asta înseamnă să creezi un număr bun”, i-a spus Mihai Petre, la finalul momentului de pe scena ”Românii au talent”.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni