Lucian Răducanu, vampirul-acrobat care a bântuit scena de la ”Românii au talent”, sezonul 9 suprem!

15 Martie 2019, 22:39


	Lucian Răducanu, vampirul-acrobat care a bântuit scena de la ”Românii au talent”, sezonul 9 suprem!
Autor: Gabriela Boerescu
Data: 15 Martie 2019

Artistul de circ Lucian Răducanu a avut un moment plin de suspans pe scena emisiunii Românii au talent, sezonul 9 suprem. 

La 32 de ani, Lucian Răducanu se poate lăuda cu o viață dedicată sportului. La doar 4 ani și jumătate, a început să facă gimnastică artistică. De la 15 ani până la 18 ani, a luat și cursuri de gimnastică aerobică. 

Citește și: Ludovic Flitner, bucătarul care l-a iritat pe Mihai Petre: ”Puteam să jur că îl ascult pe Eminem”

Pentru că și-a rupt piciorul, a renunțat la aerobică și a devenit antrenor. Timp de patru ani, a fost antrenor de gimnastică artistă, alături de Mariana Mezei. Împreună, au avut parte de performanțe cu elevii lor - au câștigat campionate naționale, europene și mondiale, la juniori, iar în câțiva ani, au înregistrat rezultate satisfăctoare și la seniori.

În 2004, Lucian s-a apucat de acrobații.  A avut primul spectacol mai important la Cotroceni, pentru președintele Traian Băsescu, alături de Mariana Mezei, apoi a plecat în America timp de șase luni. În Statele Unite, a fost cooptat în trupa AEROS și a avut, printre altele, un spectacol pentru președintele Bush, în fața a 5000 de oameni.

În Circul Globus a intrat în 2008, a avut spectacole numeroase și la înălțime, și la sol, iar în 2011 a devenit prim solist. Din 2013, Lucian activează într-o trupă de cascadori profesioniști, alături de care a jucat în multe filme, atât românești, cât și străine.

Lucian Răducanu este căsătorit și are un băiețel de 3 ani și jumătate. 

”Detaliile mi se par fascinante și admir oamenii care sunt oarecum perfecționiști și atenți la detalii, pentru că asta înseamnă să creezi un număr bun”, i-a spus Mihai Petre, la finalul momentului de pe scena ”Românii au talent”.


FULLSCREEN
Românii au talent, sezonul 9: Lucian Răducanu
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO