• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cel mai controversat concurent s-a intors pe scena "Romanii au talent". In ce s-a transformat "printesa dansului din buric" anul acesta

Cel mai controversat concurent s-a intors pe scena "Romanii au talent". In ce s-a transformat "printesa dansului din buric" anul acesta

Cel mai controversat concurent s-a intors pe scena "Romanii au talent". In ce s-a transformat "printesa dansului din buric" anul acesta

Dupa ce anul trecut a reusit sa-l "dezguste" pe Mihai Petre cu momentul sau de dans din buric, Lucian Isar, un bucatar de 28 de ani, a revenit pe scena show-ului "Romanii au talent".

"Aplauze, sa incurajam juriul. Domnisoara Andra, nu mai rade, ca stiu ca mi-e drag de tine", si-a inceput el numarul. "Dar ce drag mi-e mie de tine, nu stii tu", i-a dat replica jurata.

"Apreciez noul look, sa stii", a tinut sa remarce Mihai Petre. "Eu stiu ca ai vrut si anul trecut sa fiu un om normal cum sunt in aceasta seara", a raspuns Lucian.

"Tie ti se pare ca esti normal?!", l-a intrebat retoric cel mai dur jurat de la "Romanii au talent". "Pai da, sunt normal si daca ma deghizez", a spus Lucian.

Show-ul este ACUM integral pe Voyo.ro.



"Asa e, bravo, sufletul ramane acelasi", a intervenit Andi Moisescu.

"Pai da, ce, daca cineva te vede pe strada si zice: 'Salut, Mihai Petre'. Chiar daca te apreciaza, chiar daca nu. Padure fara uscatura niciodata nu va exista", a adaugat concurentul, starnind hohote de ras in sala.

De data aceasta, Lucian a venit insotit de o fata de 13 ani, Loredana.

"Ce cauti cu el aici?", a intrebat-o Mihai Petre.

"Dansez", a raspuns fata. "Dar ce, draga, tu cum ai dansatoarele tale?!", s-a suparat Lucian.



"Glumeam", a tinut Mihai sa aplaneze conflictul verbal, dar concurentul nu s-a lasat: "Glumeai, pai da, stiu ca gluma se cam prinde ca aschia de pom", i-a raspuns el.

Apoi a inceput show-ul. In timp ce Lucian canta, nu chiar rau, daca e sa il ascultam pe Smiley, Loredana a facut "ilustratie". Adica a dansat.

La final, Lucian a vrut neaparat sa afle parerea doamnei Andra, ca ea e "regele" cantecului popular. "Domnul Andra mi se spune mai nou", a comentat ea, inainte ca Lucian sa ii cante refrenul piesei "Telephone", spre amuzamentul tuturor.



"As vrea sa vad un trio cu tine, Gigel Frone si Tudorel Popa", i-a spus concurentului Andi Moisescu.

"Nu vreau popa, ca daca esti popa, mai rau esti pocait. Sa moara Cipilanu' ca e mai rau", a venit raspunsul lui Lucian.

Dincolo de gluma, Lucian a primit "NU" hotarat si de la Mihai Petre, si de la Andi Moisescu.

Lucian nu parea sa inteleaga reactia de respingere a juriului, moment in care toata sala a inceput sa scandeze: "Acasa! Acasa! Acasa!"

"Uite nici nu plec astazi. Cred ca v-a dat Mihai Petre cate 500.00 de fiecare, dragii mei", a spus el suparat.

"Si incepuse bine fraierul", a fost concluzia juriului.

Show-ul este ACUM integral pe Voyo.ro.



Lucian Isar a starnit controverse si in 2012 pe scena show-ului "Romanii au talent"

Mihai Petre a fost oripilat de imaginile barbatului deghizat in femeie, care facea bellydance, asa ca a apasat primul pe X.

Andra a fost singura din juriu care a dorit sa vada numarul pana la sfarsit.

"Mersi, ai reusit sa-mi strici seara! Dezgustator, nu mi-a placut nimic! Sub orice critica", a fost reactia lui Mihai Petre.

Atentie, urmeaza un dialog spumos:

"A fost o surpriza. Eram sigur ca Mihai o sa fie nemultumit!"

Pavel Bartos, din culise, era in stare de soc: "Are tocuri de 7-8 cm!!!"

"Pentru numele lui Dumnezeu, acopera-te!" l-a rugat Mihai Petre exasperat. "Pentru numele lui Dumnezeu, o sa-mi fac salba mai lunga!" i-a raspuns concurentul, care avea de gand sa spuna, acolo, pe scena, tot ce avea pe suflet.

"Niciodata n-o sa fii multumit" i-a reprosat lui Mihai. "Asa e, nu-i ajungi la nas!", i-a tinut isonul si Andi Moisescu.

"Printesa, te rog, iesi", l-a gonit Mihai Petre.




VEZI AICI CE TALENT TE FACE PE TINE EROU! 

Smiley si Pavel Bartos iti spun ce talent special ai, iar prietenii tai te trimit la urmatorul show LIVE "Romanii au talent".


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni