Lucian Colareza, de la "Românii au talent", piesă nouă cu dragoste și pasiune

Lucian Colareza, de la "Românii au talent", piesă nouă cu dragoste și pasiune

Lucian Colareza a participat la sezonul 11 Românii au talent, a reușit să obțină 4 de DA, iar Andra chiar s-a ridicat în picioare și a spus că și-ar dori să îl aibă ca invitat în concertele ei.

Dacă la concursul talentelor a impresionat cu o piesă în limba spaniolă - melodia „Hoy tengo ganas de ti”, acum a lansat, în colaborarare cu Cain, single-ul "Si Tu Te Enamoras", compus de columbianul Javy Campuzano și orchestrat de cubanezul Andy Cm.
 
Lucian Colareza declară pentru protv.ro:

"Prin versurile melodiei, încercăm să facem o fată să se îndrăgostească, iar refrenul se traduce "Hai să vedem dacă te îndrăgostești". Am ales să cânt această piesă alături de Cain deoarece are o voce foarte bună, l-am cunoscut în urma cu câțiva ani la Vocea României, am rămas prieteni și am făcut câteva colaborări frumoase până în prezent."
 



Actorul principal din videoclip este Starlin Belen, din Republica Dominicană, actor care a venit de peste mări și țări chiar pe malul mării în Constanța, pentru  a dat culoare clipului.

Se pregătește sezonul 12 al show-ului Românii au talent, așa că dacă ai cu ce să impresionezi juriul, poți să te înscrii AICI.

PE PRO TV PLUS POȚI URMĂRI EMISIUNILE PREFERATE, DAR ȘI MATERIALE EXCLUSIVE: 

FOTO: ROMÂNII AU TALENT

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni