• PRO TV
  • Luca Valentin, finalistul de la “Romanii au talent” si-a deschis oficial barul

Luca Valentin, finalistul de la “Romanii au talent” si-a deschis oficial barul

Luca Valentin, finalistul de la “Romanii au talent” si-a deschis oficial barul

Luca Valentin, barmanul care a jonglat cu sticlele la “Romanii au talent” si-a mai indeplinit un vis. Impreuna cu colegii sai de la Exquisite -Bar Solutions, Valentin a reusit sa-si deschida un bar in capitala. Flair Angel este un loc aparte, cu multe povesti.

 “Numele barului este un tribut adus unui fost coleg care din pacate nu mai este printre noi. Am incercat sa cream un loc special, altfel. Flair Angel este, de exemplu, singurul bar din Romania si unul din putinele din Europa de Est care foloseste gheata  provenita din apa de izvor. In fiecare zi pregatim gheata, manual, pentru ca nu folosim masina de gheata. Meniul barului este tip revista si este  de fapt o poveste despre fiecare cocktail. Cei care ne trec pragul afla astfel care este istoria bauturii pe care o consuma, iar meniul il pot lua apoi acasa pentru ca el contine si cateva retete de bauturi pe care le pot prepara chiar ei”, a povestit Valentin.

“Pe pereti se afla pictate cinci maimute, iar daca ajungeti la noi o sa aflati povestea fiecareia dintre ele”, a mai povestit Valentin.

La deschiderea barului, Valentin si-a servit invitatii cu cocktailuri speciale si fiecare bautura a fost insotita desigur si de o poveste. A preparat pentru ei punch, primul cocktail din lume sau  bellini, o combinatie savuroasa de suc natural de piersici si sampanie. Seara s-a incheiat cu  o demonstratie spectaculoasa de flair, cu sticle in flacari si super distractie.

Valentin  a avut alaturi o multime de prieteni. Printre acestia s-au aflat si Pavel Bartos si Andi Moisescu care au devenit adevarati fani ai lui Valentin dupa ce i-au vazut si  jurizat prestatiile din cadrul show-ului de la ProTV. De asemenea, alaturi de el au fost si Marian Vasilescu si Adrian Tutu, doi dintre colegii lui de la “Romanii au talent”. “Ne-am pregatit foarte mult sa deschidem barul si m-am bucurat ca atata lume mi-a fost alaturi”, a povestit Valentin.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni