• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Mama ce tareee! Oau, e superb ce ai facut acolo". Cum a reusit un barbat sa ridice tot juriul in picioare la "Romanii au talent"

"Mama ce tareee! Oau, e superb ce ai facut acolo". Cum a reusit un barbat sa ridice tot juriul in picioare la "Romanii au talent"

"Mama ce tareee! Oau, e superb ce ai facut acolo". Cum a reusit un barbat sa ridice tot juriul in picioare la "Romanii au talent"

Show-ul este integral pe voyo.ro.

Daca la inceput nu erau siguri la ce sa se astepte din partea lui Bogdan Olteanu, tehnicianul pasionat de pictura, atat juratii, cat si publicul, au asistat la un numar stralucitor, in sensul propriu.

Panza neagra  anunta prea putin din imaginea splendida care a rezultat dupa ce Bogdan a aruncat peste ea cu “praf de stele”, determinandu-l pe Andi sa exclame ca peretele din biroul sau “asteapta” acel tablou.

"Mama ce tareee! Oau, e superb ce ai facut acolo. Arta ta e fantastica, recunosc ca nu am mai vazut asa ceva pana acum", i-a spus Mihai Petre.

"Pentru mine astea sunt momentele preferate. La inceput pot spune ca nu am crezut prea mult in moment, a avut etapele lui si finalul a fost pam-pam,
i-a zis Andra.

"Esti unul dintre cele mai frumoase talente pe care le-am vazut sezonul asta la 'Romanii au talent' si sper sa ajungi cat mai departe. Am imprumutat pielea de gaina fara sa cer voie", a declarat Andi Moisescu.

Show-ul este ACUM integral pe Voyo.ro.



VEZI AICI CE TALENT TE FACE PE TINE EROU! 

Smiley si Pavel Bartos iti spun ce talent special ai, iar prietenii tai te trimit la urmatorul show LIVE "Romanii au talent".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni