• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • “Romanii au talent” a stabilit un nou record de audienta. Afla care au fost cele mai tari momente ale serii: GALERIE FOTO

“Romanii au talent” a stabilit un nou record de audienta. Afla care au fost cele mai tari momente ale serii: GALERIE FOTO

“Romanii au talent” a stabilit un nou record de audienta. Afla care au fost cele mai tari momente ale serii: GALERIE FOTO

Romani din cele patru zari s-au unit si au aratat ca merita sa ii cunoasca o tara intreaga in cel mai tare show de divertisment din istoria televiziunii romanesti, “Romanii au talent”. 

Recolta de talente din acest sezon s-a incheiat odata cu ultima runda de auditii a super-competitiei dupa ce caravana a mers la cules prin toata tara si a adunat idei originale, momente inedite, pasiuni, vise, dar mai ales talent cu duiumul. Poporul a profitat din plin de sansa de a arata de ce este in stare si bine a facut – spectacolul continua pe scena “Romanii au talent”, caci dupa etapa preselectiilor a venit si momentul primei judecati: juratii au ales semifinalistii din acest an!

Ultima editie a preselectiilor a stabilit si un nou record de audienta in ceea ce priveste ratingul la nivelul publicului comercial, al publicului din mediul urban si al intregului public din Romania. Conform Kantar Media, show-ul de la ProTV a fost in intervalul 20.30-23.01 lider detasat obtinand la nivelul publicului commercial (18-49 ani) o audienta medie de 29.8 puncte de rating si o cota de piata de 56.6 share, de aproape 7 ori mai mult decat Antena 1 clasata pe locul 2 cu 4.3 puncte de rating si 8.2% cota de piata. Situatia a fost aceeasi si la nivelul publicului din mediul urban, unde “Romanii au talent” a obtinut o audienta medie de 28.6 puncte de rating si 48.5% cota de piata, in timp ce Antena1 a obtinut doar 3.6 puncte de rating si 6.1% cota de piata. La nivelul intregii populatii din Romania, show-ul difuzat vineri seara de ProTV a fost urmarit in minutul de aur 22:06 de peste 7 milioane de telespectatori. La nivelul publicului commercial, ProTV aobtinut in minutul de aur 21:58 un rating de 35.2 puncte  si o cota de piata de 64.8%, Antena 1 obtinand la acel moment 2.6 puncte de rating si 4.8% cota de piata.

 ”Bunicutele majorete” au marsaluit pline de entuziasm pe scena, demonstrandu-si din plin, asa cum anuntasera, “tineretea” si vigoarea. Desi pe Mihai nu au reusit sa il impresioneze, pe Andra au determinat-o sa isi marturiseasca admiratia, iar promisiunea unui viitor dans cha-cha l-a facut si pe Andi sa le spuna tot “Da” doamnelor, asa ca acestea au trecut mai departe in concurs.

Fostul partener al Andrei de la “Dansez pentru tine” a oferit, alaturi de Ilaria, un moment de dans de o energie extraordinara: ”A fost ca si cum a dansat fratiorul meu acolo pe scena” , a exclamat Andra, iar Andi a completat :”Asta e un numar care merita sa mearga mai departe”, asa ca cei doi trec in urmatoarea etapa a concursului.

“Eu cred ca tu chiar esti romanca pentru ca prea te-ai miscat cu talent”, i-a spus Andi lui Jennifer Medini, italianca de la Circo Aquatico Bellucci, al carei numar cu cercurile de metal i-au pus in valoare forta, indemanare, dar si expresivitatea. Fara sa stea pe ganduri, juratii i-au spus “Da” frumoasei mamici, astfel ca Jennifer merge mai departe in concurs.

In trupa de dans a micutilor de la ”Infinity”, Smiley a gasit copia la indigo a lui Pavel in persoana unui baietel de 12 ani, punandu-l pe prezentator sa dea explicatii cu privire la asemanarea izbitoare dintre ei. De 3 ori “Da” le-au raspuns juratii si publicul va avea ocazia sa ii vada din nou la treaba in etapa viitoare a show-ului.

”The Power of Love” in interpretarea Georgetei Florian n-a sunat deloc asa cum ar fi trebuit, asa ca doamna venita tocmai de la Budapesta nu a reusit sa treaca de preselectia concursului.

Frumoasa din cap pana in picioare, imbracata in roz bombon, o culoare “buna pentru televiziune”, vorba lui Mihai Petre, Bianca Patru a reusit sa ii lase fara cuvinte pe toti cei prezenti in sala dupa ce a demonstrat ca are o voce deosebita, demna de toata lauda, asa ca domnisoara de 15 ani a trecut cu trei de “Da” din partea juratilor in etapa urmatoare.

Rock pe acorduri de vioara? Componentii trupei “Blaze strings” au demonstrat ca se poate, ba chiar suna excelent, motiv pentru care au fost rasplatiti cu trei de “Da” si au acces in urmatoarea etapa a competitiei.

Hotarata sa arate de ce este in stare, micuta de doar 9 ani, Carina Lavinia Cosma, a revenit pe scena de la “Romanii au talent” cu o coregrafie proprie si un stil mult mai coerent. Apreciata pentru originalitate si pentru progresele pe care le-a facut, Carina a trecut mai departe in concurs.

 Desprinse parca din “Cartea junglei”, micutele dansatoare de la “Boem Dance” l-au facut pe Mihai sa le felicite:”Copiii ca voi ar trebui sa fie exemplu pentru copii din tara asta”, asa ca fetele vor reveni la “Romanii au talent” in etapa urmatoare.

“Piesa asta este hit, Dan Spataru n-a murit” este concluzia la care au ajuns atat juratii, cat si cei doi prezentatori dupa ce Luca Grigore a cantat faimoasele melodii ale artistului “Tarancuta, tarancuta” si “Drumurile noastre toate”, iar interpretarea i-a adus un loc in etapa viitoare a show-ului talentelor.

Atragatoare, puternica si talentata, sexy – politista de 21 de ani a impresionat din prima clipa cu fizicul sau perfect sculptat, continuand sa lase publicul cu gura cascata cu numarul de gimnastica si fitness realizat ca la carte, pentru care a primit un mare “Da” din partea juratilor si va reveni pe scena talentelor in etapa care urmeaza.

 Studentul la ASE si constructii Florin Panianopol, de 22 de ani si cu “emotii cat casa”, a uimit asistenta prin stilul original cu care a cantat la chitara. Fara profesori sau studii de specialitate, tanarul a convins ca are talent si i-a facut pe jurati sa isi doreasca sa auda mai multe de la el, asa ca Florin a trecut mai departe in competitie.

”Sunt foarte buni, exact genul de trupa pe care as vrea sa o vad in permanenta la Romanii au talent”,  a spus Andi despre dansatorii extrem de talentati si de bine pregatiti din trupa UST FREESTYLERZ, care vor reveni pe scena in etapa viitoare a show-ului.

Acrobata aflata in centrul atentiei in timpul exercitiului la bara elastica, desi “arata de 25 de ani”, dar are cativa in plus, l-a lasat pe Mihai Petre mut de admiratie: “Mi se pare ca sunteti un exemplu demn de urmat”, iar trecerea in etapa urmatoarea le-a fost asigurata celor 4 care au contribuit la realizarea numarului.

”Nu vreau sa va vad, vreau sa va aud in schimb”, le-a spus Petre cantaretilor din grupul Concerto care au interpretat impecabil melodia “The Lion Sleeps Tonight”, iar in ciuda “prezentei scenice groaznice” remarcate tot de catre Mihai, Andi si Andra si-au dat votul de incredere, asa ca grupul va merge mai departe in concurs.

 “Meneaito” pe sarba a vazut Andra in premiera la “Romanii au talent”, dar tanarul care l-a executat nu a reusit sa starneasca decat amuzamentul publicului prin dansul sau, el oprindu-se in aceasta faza a concursului.

”Din ce am vazut pana acum, esti dansatorul meu preferat din acest sezon”, i-a spus Andra lui Mihai Dobriceanu  din Vaslui, tanarul DJ care a executat un numar de break-dance ca la carte si a reusit sa obtina trei raspunsuri pozitive din partea juriului.

Cu a lui “Drum Symphony”, Flavius a venit la “Romanii au talent” sa demonstreze ca el canta, nu bate la tobe, lucru care i-a si reusit: baiatul a fost apreciat de catre cei trei jurati si a trecut mai departe in competitie.

”Ne-ai vrajit”, i-a spus Andi Dianei Vartolomei, fata de 17 ani cu o voce remarcabila si o prezenta scenica deosebita, astfel ca cei trei de “Da” din partea juratilor au venit fara nicio ezitare.

 Cei doi baieti de la ”Unwanted Squad”, prima trupa de cramp din Romania, au aratat tuturor cum violenta poate fi pusa” intr-o forma dansabila”. ”Transformarea unei energii negative in ceva pozitiv”, dupa cum a remarcat Andi, a fost apreciata pentru concept, iar baietii si-au castigat locul in urmatoarea etapa de la “Romanii au talent”.

Cu al sau numar de chingi, Mihai Ceaus le-a dat emotii mari juratilor mai ales la final, cand parea ca va ateriza fix in cap. Cu toate acestea, cei trei si-au recapatat suflul si i-au spus “Da” tanarului, care va trece in urmatoarea etapa.

FANTASTIC CREW au dansat “strasnic” , vorba lui Andi, meritandu-si din plin locul castigat in etapa urmatoare a competitiei talentelor.

Numarul autentic si costumele traditionale deosebite ale compenentilor ansamblului  de datini URSUL au placut tuturor, asa ca acestia vor merge mai departe la “Romanii au talent”.

Paul Clodinschi, ingerasul “fara oase”, dupa spusele lui Pavel, a impresionat cu flexibilitatea sa, iar juriul i-a raspuns “Da” la unison, astfel ca baietelul a trecut in etapa urmatoare a concursului.

 “Muzica, sentiment, energie” au transmis, exact asa cum au promis, componentii trupei YGB. ”Moldovean blues-ul” lor a fost pe placul juratilor, iar tinerii vor reveni pe scena “Romanii au talent” sa faca iar show.

 Dans cat cuprinde au oferit si Switch Crew,“stelutele pe “baterii”, vorba lui Bartos, aplaudate indelung de publicul prezent in sala: ”Ei ar trebui sa se numeasca Switch On pentru ca sunteti mai buni decat orice cafea de pe lumea asta”, le-a spus Andi, iar Petre a felicitat-o pe coregrafa grupului, astfel ca micutii vor demonstra  cati “watt-i” au in dotare si in viitoarea etapa a competitiei talentelor.

Ansamblul “Zestrea Buduresei” a readus folclorul la “Romanii au talent” intr-o maniera pe cat de autentica, pe atat de surprinzatoare: din lada de zestre a tasnit micutul cantaret, iar la final, o parte din “flacaii” grupului s-au dovedit a fi tot fete, lasandu-si cositele la vedere. Reprezentatia le-a fost apreciata unanim de juriu, din partea caruia au primit trei de “Da”.

Nu-i minciuna, caci nu i-a crescut nasul: Pinnocchio cel in carne si oase de la “Romanii au talent” a demonstrat ca este un gimnast si un dansator excelent, iar pe deasupra are si potential de balerin, asa ca juriul nu i-a putut raspunde altfel decat cu 3 de “Da” la finalul numarului foarte bun prezentat.

”Mama, ce vana!”, a exclamat Smiley cand si-au inceput in forta numarul de break-dance dansatorii de la H2O, impresionand deopotriva publicul si juratii, asa ca cei trei de “Da” din partea acestora nu s-au lasat asteptati prea mult, tinerii trecand in etapa urmatoare a show-ului.

Gabor Isvan a venit la “Romanii au talent” ca sa arate lumii ca se poate picta cu un burete de spalat vase, dar juriul nu a fost convins ca ar avea potential sa faca spectacol cu talentul sau. In schimb, Bartos si-a castigat titlul de “Rembrandt al bucatariei, mare maestru al buretelui de vase” dupa ce a realizat portretul lui Smiley in doar cateva minute, spre uimirea intregii asistente.

”Scurt, dar nu la obiect”, exact cum a spus Mihai Petre, a fost numarul “comic” al chitaristului Daniel Heghedus, care nu a convins juriul, dar l-a determinat pe Andi sa urce pe scena, sa-i imprumute chitara si sa demonstreze ce inseamna o reprezentatie cu adevarat haioasa.

Statul in cap pe 3 sticle si dansul pe celebra “Eu vara nu dorm” sunt talentele cu care Adrian a reusit sa ridice o sala intreaga in picioare, fapt apreciat de catre Andra si Andi, care, spre exasperarea lui Petre, i-au spus “Da” barbatului pentru reprezentatia, dar mai ales pentru dorinta sa de a face ceva util.

Desi obisnuita mai ales cu interpretarea muzicii populare, micuta soprana de numai 11 ani poreclita “Rapunzel” a fost impresionanta pe scena de la “Romanii au talent”, marturisind ca exerseaza singura de numai 2 luni muzica clasica. La cererea juriului, ...(nu stiu cum o cheama) a cantat celebra piesa a Mariei Lataretu, “Lie ciocarlie”, in urma careia Andra a exclamat: “Trebuie sa o pup pe fata asta!”. Cu laude cat cuprinde si cu trei de “Da” au rasplatit-o juratii pe fetita extraordinar de talentata.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni