Larisa Bercea, dans la bara, miscari lascive si tinute incendiare. Filmuletele care au atras atentia internautilor VIDEO

Larisa Bercea, dans la bara, miscari lascive si tinute incendiare. Filmuletele care au atras atentia internautilor VIDEO
Data: 23 Martie 2015

Larisa Bercea s-a facut remarcata la Romanii au talent cu dansurile la bara , dar si prin frumusetea rapitoare pe care o poseda. Cel mai mult a reusit sa impresioneze cu dorinta atat de mare de a face din acest dans un sport care sa fie respectat.

Este una dintre cele mai apreciate dansatoare la bara de la noi din tara, iar cat in curand visul ei urmeaza sa se implineasca: Larisa isi va deschide o sala de dans la bara si vrea ca in acest fel sa duca la un alt nivel acest sport.

 

Pe langa miscarile de dans lascive, Larisa reuseste sa atraga atentia fanilor si cu frumusetea pe care o poseda. Are un trup perfect lucrat, are un chip de o frumusete rapitoare, iar fotografiile pe care le publica pe retelele de socializare primesc mii de aprecieri in scurt timp de la postare.

 

De cand a participat la "Romanii au talent", Larisa Bercea a bifat si o aparitie in Playboy care a facut deliciul mai ales al domnilor si danseaza in continuare, in cluburi. Acolo "concureaza" tot la bara, sport ce se vrea in cel mai scurt timp a fi unul olimpic. 

 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO