La 81 de ani a reusit o performanta greu de egalat! Momentul care l-a transformat in castigatorul "Holland's got talent"

19 Februarie 2015, 16:49

La 81 de ani a reusit o performanta greu de egalat! Momentul care l-a transformat in castigatorul "Holland's got talent"

Léon Lissitza a reusit sa impresioneze o lume intreaga cu vocea sa. La 81 de ani, barbatul de origine olandeza a cucerit publicul inca din momentul auditiilor si a reusit sa isi croiasca drumul pana in finala show-ului "Holland's got talent", pe care a si castigato.

Léon Lissitza s-a numarat printre participantii celui de-al treilea sezon "Holland's got talent" si a reusit sa cucereasca publicul si juratii cu talentul sau muzical. In finala emisiunii, barbatul a ales sa interpreteze piesa "She".

Piesa a fost compusa de Charles Aznavour si Herbert Kretzmer si lansata in anul 1974. Single-ul a facut furori in anul 1999, atunci cand Elvis Costello a inregistrat un cover dupa aceasta compozitie muzicala.  

La finalul momentului de pe scena "Holland's got talent", publicul l-a aplaudat in picioare pe Léon. Pus in fata unui asemenea "tablou", barbatul a ramas fara cuvinte. Vezi si tu mai jos momentul care i-a adus lui Léon titlul de castigator a show-ului de talente.  Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO

Relationate