• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Un pusti de 14 ani a facut senzatie la ROMANII AU TALENT! Mihai Petre a fost entuziasmat de el: "Chiar seamana cu Justin Bieber!"

Un pusti de 14 ani a facut senzatie la ROMANII AU TALENT! Mihai Petre a fost entuziasmat de el: "Chiar seamana cu Justin Bieber!"

Un pusti de 14 ani a facut senzatie la <span style="color:#f00;">ROMANII AU TALENT! </span>Mihai Petre a fost entuziasmat de el: <span style="color:#f00;">"Chiar seamana cu Justin Bieber!"</span>

Vezi integral si in exclusivitate emisiunea "Romanii au talent" pe Voyo.ro!

"Hei tu, Justin Bieber!" a strigat Mihai Petre, imediat dupa ce Tomer Weissbuch, un elev de 14 ani, a terminat de cantat la preselectiile "Romanii au talent".



Andra i-a atras atentia colegului sau de juriu: "Stai, ca nu-i place", referindu-se la comparatia cu vedeta de origine canadiana, dar Mihai era mult prea incantat de ce revelatie avusese: "Si ce daca, chiar seamana! Ai un zambet ok, fetele vor fi innebunite la tine la scoala", i-a spus juratul tanarului concurent care a facut pe toata lumea sa aplaude si sa cante alaturi de el piesa "I'm Yours" a lui Jason Mraz.



"Ai grija ce canti data viitoare, pentru ca si raspunsul meu e DA", i-a spus si Andra, iar tanarul Tomer merge in etapa urmatoare la "Romanii au talent" cu trei de DA.



Vezi integral pe voyo.ro cea de-a doua editie Romanii au Talent!

Facebook.com/Romaniiautalent

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni