• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Juriul si prezentatorii "Romanii au talent" isi dezvaluie talentele ascunse. Noul sezon incepe azi, de la 20:30 la ProTV

Juriul si prezentatorii "Romanii au talent" isi dezvaluie talentele ascunse. Noul sezon incepe azi, de la 20:30 la ProTV

Juriul si prezentatorii "Romanii au talent" isi dezvaluie talentele ascunse. Noul sezon incepe azi, de la 20:30 la ProTV

Vineri, 14 februarie, de la 20:30, la Pro Tv, eroii se intorc in noul sezon “Romanii au talent”, blockbuster-ul divertismentului romanesc, iar juratii Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, precum si cei doi prezentatori, Bartos si Smiley, de-abia asteapta sa vada cu ce ii vor surprinde concurentii.

Cu toate acestea, cei cinci nu s-au putut abtine sa nu se puna pentru o clipa in pielea romanilor care au venit la preselectii si sa nu se gandeasca ce numere ar prezenta ei daca s-ar afla pe scena, in locul potentialilor eroi.

In afara de muzica, as veni cu un numar de dans, bineinteles. Dar daca as exclude si dansul, poate as prezenta un monolog, un numar de actorie. Chiar mi-ar fi placut sa fiu actrita, daca nu faceam muzica”, spune Andra, in timp ce Bartos isi dezvaluie talentul ascuns: “Din cand in cand ma joc cu carbunele pe o plansa de desen”.



Daca nu ar fi facut o cariera in televiziune, Andi ar fi putut participa la “Romanii au talent” in calitate de cantaret: “Cred ca aveam undeva intre doi si trei ani cand am decsoperit ca pot sa cant. Am pus mana pe un pian de jucarie si am reprodus perfect, dupa ureche, linia melodica a unui cantec pe care tocmai il auzisem. Faptul ca am facut acelasi lucru si cu vocea, deja n-a mai mirat pe nimeni”.

Un momentul cu totul si cu totul iesit din comun ar putea prezenta Mihai Petre, a carui prima pasiune in copilarie nu a fost dansul: “Mie imi plăceau artele martiale mai mult decat dansul si initial nu am vrut sa merg la dans. Am chiar centura albastra la karate", a dezvaluit juratul.

Singurul care deocamdata nu si-a descoperit alte talente in afara de cele cu care isi incanta deja fanii este Smiley: “In general nu imi ascund talentele, asa ca publicul stie care sunt acestea si la ce ma pricep”.

Prima editie a celui de-al patrulea sezon “Romanii au talent” incepe in forta vinerea aceasta la Pro Tv, iar juriul si prezentatorii vor fi la locurile lor, gata sa vada ce au de aratat concurentii. Acestia se vor misca pe ritmuri de dans, vor canta la linguri, isi vor demonstra forta colosala sau talentul de aruncatori la tinta, vor desena cu picioarele, vor manui papusi sau vor incerca sa ia ochii prin numere de magie.

Romanii nu mai au rabdare, au talent din plin si sunt gata sa intre in cursa pentru marele premiu de 120 000 de euro, dar si pentru cei 10 000 de euro destinati celui mai original concurent, vineri, 14 februarie, de la 20:30, in cel de-al patrulea sezon al celui mai uramrit show de divertisment din istoria televiziunii, “Romanii au talent”, numai la Pro Tv.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni